Bütçe
3.500-4.000 TL

vanGogh

Çalışkan
Daha önce de konu açmıştım ve Weikav WK75 modelini almıştım ama herkesin öve öve bitiremediği Wraith sağ olsun gerçekten yordu. Neyse, sonuç olarak arıza gönderilen üründe iade kabul edildi ama şu anda klavye mouse ihtiyacım var.

Klavye kablosuz olmak zorunda değil, %75 tip tercihimdir ama Türkçe tuş dizilimine sahip olmak zorunda. Mouse'ta aynı şekilde çok fark etmiyor. 2 üründe de Wraith'ten olmasın yeter.

Daha önce de konu açmıştım ve Weikav WK75 modelini almıştım ama herkesin öve öve bitiremediği Wraith sağ olsun gerçekten yordu. Neyse, sonuç olarak arıza gönderilen üründe iade kabul edildi ama şu anda klavye mouse ihtiyacım var.

Klavye kablosuz olmak zorunda değil, %75 tip tercihimdir ama Türkçe tuş dizilimine sahip olmak zorunda. Mouse'ta aynı şekilde çok fark etmiyor. 2 üründe de Wraith'ten olmasın yeter.
Wraithi kim size övdü merak konusu ilk başta.

Wraithi kim size övdü merak konusu ilk başta.
Hocam sizden bahsettiğimi nereden çıkardınız. Zaten sizin önerdiğiniz ürünlerden de diğer arkadaşların önerdiği ürünlerden de memnundum. Ürünleri araştırırken herkesin Wraith'i övmesinden bahsettim. Önerilerinizde Aula F75'i seçmememin sebebi gözüme renkli gelmesi yani hitap etmemesiydi. ATK A9 Plus'ta ise bir sürü insanın internet hızında -wireless wifi dongle- problem yaşadığını gördüm.

Hocam sizden bahsettiğimi nereden çıkardınız. Zaten sizin önerdiğiniz ürünlerden de diğer arkadaşların önerdiği ürünlerden de memnundum. Ürünleri araştırırken herkesin Wraith'i övmesinden bahsettim. Önerilerinizde aula F75'i seçmememin sebebi gözüme renkli gelmesi yani hitap etmemesiydi. ATK A9 Plus'ta ise bir sürü insanın internet hızında -Wireless Wi-Fi dongle- problem yaşadığını gördüm.

Sız beni yanlış anladınız bence ben sizi eleştirmemiştim sadece kim övdü merak ettim.

Klavye Türkçe Q.

Bu alınabilir 2.000 TL yeni hesaba kuponuyla ama bütçeyi aşıyor gibi. @vanGogh

Son düzenleme:
Sız beni yanlış anladınız bence ben sizi eleştirmemiştim sadece kim övdü merak ettim.
Ürünleri araştırırken herkesin Wraith'i övmesinden bahsettim.
Yok hocam beni eleştirdiğinizi düşünmedim zaten önceki konumda önerenleri eleştirmişim gibi hissetiğim için yanlış anlaşılmaktan korktum ve açıklama yaptım. :)

Klavye Türkçe Q.

Bu alınabilir 2.000 TL yeni hesaba kuponuyla ama bütçeyi aşıyor gibi. @vanGogh
Evet klavye olarak sanırım bunu seceğim. Ama mouse konusunda totalda 4500'ü geçiyor başka öneriniz var mı acaba?

Yok hocam beni eleştirdiğinizi düşünmedim zaten önceki konumda önerenleri eleştirmişim gibi hissetiğim için yanlış anlaşılmaktan korktum ve açıklama yaptım. :)

Evet klavye olarak sanırım bunu seceğim. Ama mouse konusunda Total'da 4500'ü geçiyor başka öneriniz var mı acaba?

Yeni hesap kuponuyla 1550 TL bu model Pro modeliyle shape farkı var bu arada eliniz kac cm ve tutuş biçiminiz neydi?
Onun dışında daha fazla düşmemi isterseniz ayrı konu ama ben olsam en azından bunu alırdım.