Bütçe
3.000-3.500 TL

NanoMetre

Yetkin
Merhaba, arkadaşlar FTTH internet kullanıyorum. ONT/GPON'dan dolayı sanırım modem olmuyor ama router alabilirim. Router alırsam bana bufferbload, packetloss vb. sorunlarda, stabillikte yardımcı fayda sağlar mı? Sağlarsa ne önerirsiniz? Alırken neye (SQM, işlemci vs. gibi) dikkat etmem lazım?
Not: Bütçe 3 bin civarı. Telefon harici ethernet bağlantı kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar FTTH internet kullanıyorum. ONT/GPON'dan dolayı sanırım modem olmuyor ama router alabilirim. Router alırsam bana bufferbload, packetloss vb. sorunlarda, stabillikte yardımcı fayda sağlar mı? Sağlarsa ne önerirsiniz? Alırken neye (SQM, işlemci vs. gibi) dikkat etmem lazım?
Not: Bütçe 3 bin civarı. Telefon harici Ethernet bağlantı kullanılıyor.

Kaç Mbit internet kullanıyorsun, evin kaç m² ve cihazı evin ortasına mu yoksa uç bir köşeye mi koyacaksın?

Kaç Mbit internet kullanıyorsun, evin kaç m² ve cihazı evin ortasına mu yoksa uç bir köşeye mi koyacaksın?
1 Gbps, belirttiğim gibi Wi-Fi telefon harici kullanılmıyor ama çekim konusunda balkon hariç her yerden sinyal alabiliyorum yani modemin konumu iyi. Eğer Router alırsam o da aynı konumda olacak.

Not: Bütçe 3 bin civarı. Telefon harici Ethernet bağlantı kullanılıyor.

1000 Mbit bağlantı da SQM için Intel işlemcili bir mini PC routera ihtiyacın var onun düşünda isteklerine uyan cihazları buraya atıyorum.

Esasen 3000 TL civarı bakıyordum 3500 duruma göre çıkabilirim diye düşünmüştüm ama Tenda özellik olarak o fiyata çıkmaya değer gibi görünse de malzeme kalitesi olarak hiçbir fikrim yok.

Esasen 3.000 TL civarı bakıyordum 3500 duruma göre çıkabilirim diye düşünmüştüm ama Tenda özellik olarak o fiyata çıkmaya değer gibi görünse de malzeme kalitesi olarak hiçbir fikrim yok.

Hepsiburada üzerinden alıp hoşuna gitmezse ilk 14 gün iade hakkını kullanabilirsin.