1660 Super, düşük bir ihtimalde olsa RTX 2060.
Detaylar
Kim cevapladı?Sweone
Uzman
Bende sorun yok giriliyor. FurMark yaparım dedi. Anlamıyormuş YouTube'dan izleyerek yapacağım dedi.
Hocam arkadaş kartın içini bile açmış. Şahsen ben olsam almam ve kartın içini açan adam FurMark'ın ne olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm.
Benim elimde RTX 2060 8GB Vardı 2 sokak arkadamdaki yakın arkadaşıma sattım 5000 TL'ye. Bu paraya 1660s bulamıyoruz şimdi.
- Makaleler
- 3
Batman'da sarı site için çok ilan yok.1660 Super falan bulunabilir bence o fiyata. Bulamazsanız alınabilir.
PG ile farklı illere bakılabilir.
- Makaleler
- 3
3500'e alınabilir gibi.
WP den yazıstık ama Furmark yapıp atamadı cevap da vermemiş ve dönmedi zaten. Zaten artık 2000 TL dese de almam bu satıcıdan. @Çınar ÇİFTÇİ
@Sweone
@Sweone
Sweone
Uzman
Wpden yazıstık ama FurMark yapıp atamadı cevap da vermemiş ve dönmedi zaten. Zaten artık 2.000 TL dese de almam bu satıcıdan. @Çınar ÇİFTÇİ
@Sweone
Daha iyi olmuş hocam. Babam gelip ekran kartının içini açıp fotoğrafını çekip ilana koysa onu da almam şahsen. Ne yaptığı belli değil. Belki yanlış bir işlem yaptı vs. ayrıca direkt tek çekim almak yerine Param Güvende'yle taksit yapıp daha üst bir kart alırdım yerinizde olsam. Gamepad almıştım hatta zamanında bu şekilde.