Bütçe
3.500 TL

Craxidor 40

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Unknown
Esenlikler,

Bütçemi 3.500'e kadar çıkarttım. Mikrofonu kaliteli, rahat kulaklık önerir misiniz? Kulak üstü olacak. Corsair HS80 alamıyorum web stoğu olmadığı için.

Kablosuz olarak bu iki seçeneği önerebilirim. Kablolu olarak daha kalitelileri de mevcut ama.

Hocam konuyu okudunuz mu?

Kablosuz olarak bu iki seçeneği önerebilirim. Kablolu olarak daha kalitelileri de mevcut ama.
Kablosuz olması şart değil.

Esenlikler,

Bütçemi 3.500'e kadar çıkarttım. Mikrofonu kaliteli, rahat kulaklık önerir misiniz? Kulak üstü olacak. Corsair HS80 alamıyorum web stoğu olmadığı için.
Kablolu olarak bu bütçede HS80 ve Cloud 3'ten başka mantıklı seçenek yok gibi.
Biraz daha çıkarsa G535 olabilir ama kablosuza geçtiğiniz an illa bir şeylerden kısmanız gerekiyor. Aklıma da başka bir şey gelmedi.

Estağfirullah hocam, o kadar bilgili değilim. Sadece bütçede araştırdığım bazı kulaklıklar var o kadar.
@Craxidor bunu önerebilirim size, mikrofonu oldukça kalitelidir: https://www.vatanbilgisayar.com/hyperx-cloud-iii-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah.html
Ancak fikrimi sorarsanız, kablosuz olması büyük rahatlık. Tercih sizin yani.
Cloud 3 alacaktım lakin müzik dinlediğim için pek önermediler. Yorumlarına baktığım zaman ise pek önermiyorlar. Corsair HS80 alacaktım web stoğu yokmuş. Kablosuz önerilerinizi de alabilirim. Mikrofonu ve ses kasması iyi olsa yeterli.