RamKokusuSeven 7
Uzman
Selamlar, biliyorsunuz LGS senem ve Matematik, Fen için 7. sınıf konularını bitirmeme az kaldı. Ama 8. sınıf için kitabım yok, İnkılap dışında ve işte okul başlayınca çalışmaya başlamak istemiyorum. Ne yapabilirim?
İş görür değil mi bu yaz için? Zaten ailem maaş alınca kitap alacağım.MEB tarafından yayımlanan bir sürü kaynak var:
![]()
![]()
8. Sınıf Çalışma Fasikülleri
ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜodsgm.meb.gov.tr
![]()
8.Sınıf Kazanım Kavrama Testleri
Evet, elbette işe yarar. Sınav direkt MEB kaynaklarından soruları çekiyor. Bunlar 2026 için hazırlanmıştır büyük ihtimal ancak yine iş görür. Seneye tekrardan yayımlanır. Son attığım kaynak 15 Nisan 2026'ya ait mesela.İş görür değil mi bu yaz için? Zaten ailem maaş alınca kitap alacağım.
Bana konu anlatsın ve test çözdürsün yeter.Evet, elbette işe yarar. Sınav direkt MEB kaynaklarından soruları çekiyor. Bunlar 2026 için hazırlanmıştır büyük ihtimal ancak yine iş görür. Seneye tekrardan yayımlanır. Son attığım kaynak 15 Nisan 2026'ya ait mesela.
MEB'e ne kadar güvenilir bilmiyorum. O kadar MEBİ dediler, oradan hazırlandık; sonucu söylemek bile istemiyorum.MEB tarafından yayımlanan bir sürü kaynak var:
![]()
![]()
8. Sınıf Çalışma Fasikülleri
![]()
8.Sınıf Kazanım Kavrama Testleri
![]()
LGS Çalışma Kitapları Seti
İmkanlar dahilinde en güvenilir ve yeterli gelecek kaynak.MEB'e ne kadar güvenilir bilmiyorum. O kadar MEBİ dediler, oradan hazırlandık; sonucu söylemek bile istemiyorum.
1 her zaman 0dan iyidir.MEB'e ne kadar güvenilir bilmiyorum. O kadar MEBİ dediler, oradan hazırlandık; sonucu söylemek bile istemiyorum.