Bütçe
3.500 TL
Gümrük işlemleri yapılıyor hocam adınıza. Aylık kargo limitinize 1 kargo eklemeleri için T.C. Kimlik numaraniza ihtiyaçları var. Bunu WhatGeek istemiyor, gümrük istiyor.

Yazmadığım takdirde neler oluyor? Hiç yurt dışı alışverişim olmadığı için ve detaylarını öğrenmek için soruyorum.

Yazmadığım takdirde neler oluyor? Hiç yurt dışı alışverişim olmadığı için ve detaylarını öğrenmek için soruyorum.
Bu sefer size mail yoluyla iletişime geçiyorlar T.C. kimlik numaranızı yazmanız gerekiyor ürünü göndermemiz için diye. Yazarsaniz hızlı gönderiyorlar, süreç uzamıyor.

Bu sefer size mail yoluyla iletişime geçiyorlar T.C. Kimlik numaranızı yazmanız gerekiyor ürünü göndermemiz için diye.

Biz bu işlemleri önceden hallediyoruz şimdi anladım teşekkürler. Bir sıkıntı yaşar mıyım diye hala bir korku var ama neredeyse 1000TL civarında daha ucuza almış olacağım için de buradan almak mantıklı geldi.

Biz bu işlemleri önceden hallediyoruz şimdi anladım teşekkürler. Bir sıkıntı yaşar mıyım diye hala bir korku var ama neredeyse 1000TL civarında daha ucuza almış olacağım için de buradan almak mantıklı geldi.
Yaşamazsınız hocam. WhatGeek oldukça güvenilir ve kaliteli bir firma. Müşteri memnuniyeti yüksek. Servis süreci ile de uğraşmıyorsunuz, daha iyi oluyor. Ürün bozulursa iki mail ile yeni ürün gönderiliyor. Veya tam para iadesi. Ürünü hiçbir şekilde geri istemiyorlar.

Yaşamazsınız hocam. WhatGeek oldukça güvenilir ve kaliteli bir firma. Müşteri memnuniyeti yüksek. Servis süreci ile de uğraşmıyorsunuz, daha iyi oluyor. Ürün bozulursa iki mail ile yeni ürün gönderiliyor. Veya tam para iadesi. Ürünü hiçbir şekilde geri istemiyorlar.

Kargo süreci nasıl işliyor acaba? Tahmini ne kadar sürede elime ulaşır sizce? Ekstra olarak eklemem gereken bir şey var mı onu da sormak istiyorum.

7-8 günde elinize ulaşıyor. Nerede yaşıyorsunuz? Ekstra olarak bir şey gerekmiyor.

Not kısmına yazdığım sayıların T.C. Kimlik numaram olduğunu belirten İngilizce bir yazı yazmam gerekiyor mu? Sorun çıksın istemiyorum. Siyah renginin gelmesini bekleyeceğim mecbur. Ne zaman gelir bakalım.

@Toby Fox Ek olarak mail atmam gerekiyor mu acaba? Sadece nota T.C. Kimlik numaramı yazmam yeterli mi yoksa mail ile desteklemeli miyim? Atmam gerekiyorsa nasıl bir mail atmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Son düzenleme: