Bütçe
3.500 TL
Cyclon'e 2 tmr stickler ve dock ile öne geçerken KK3 Max taşıma kutusu ve çıkarılabilen arka butonlarla kendini ön plana çıkarıyor. Burada alırken önemsemeniz gereken mevzu tamamen alma amacınız ve estetik. Eğer daha ciddi oyunlar oynayacaksınız ve hassasiyet sizin için önemliyse Cyclon'e 2 benim için kesin öneridir. Stickleri daha hassas, butonları gerçekten mekanik butonlar, bilgisayar uygulaması aracılığıyla da özelleştirilmesi çok basit. Kullandığım süre boyunca en çok beğendiğim oyun kolu Cyclon'e 2 oldu. KK3 Max daha kullanmadım lakin yine de Cyclon'e 2'yi daha çok beğeneceğimden eminim. Şu anda G7 Pro kullandığım için kenara koydum Cyclon'e 2'yi ama yine de mükemmel bir oyun kolu.

Ultimate 2C önermiyorum. Fiyatı gereksiz pahalı. KK3 Pro hem daha ucuz hem de daha iyi.

Cyclon'e 2, KK3 Pro gibi seçeneklere yönelebilirsiniz.

KK3 Max'i eliyorum. Cyclone 2 ile KK3 Pro arasında bir seçim yapacağım. Aradaki fiyat farkına değer mi acaba? Ya da KK3 Pro alırsam Cyclone 2 ile arasında çok büyük bir fark olur mu? Yorumlarınız için teşekkürler.

Ortak bir karara varmamız gerekirse galiba KK3 Pro ile Cyclone 2 seçim yapılacak iki ürün. Başka bir fikri olan var mı?

KK3 Max'i eliyorum. Cyclone 2 ile KK3 Pro arasında bir seçim yapacağım. Aradaki fiyat farkına değer mi acaba? Ya da KK3 Pro alırsam Cyclone 2 ile arasında çok büyük bir fark olur mu? Yorumlarınız için teşekkürler.

Ortak bir karara varmamız gerekirse galiba KK3 Pro ile Cyclone 2 seçim yapılacak iki ürün. Başka bir fikri olan var mı?

Cyclone 2, TMR stickleri ile öne geçerken KK3 Pro, fiyatı ile öne geçiyor.

Alabilirseniz Cyclone 2. Eğer param cebimde kalsın diyorsanız KK3 Pro.

Eğer Cyclone 2 parasına değer mi diye düşünüyorsanız, bence değer.

Cyclon'e 2, tmr stickleri ile öne geçerken KK3 Pro, fiyatı ile öne geçiyor.

Alabilirseniz Cyclon'e 2. eğer param cebimde kalsın diyorsanız KK3 Pro.

Eğer Cyclon'e 2 parasına değer mi diye düşünüyorsanız, bence değer.

Şimdi Amazon'a baktım stoklarda sadece beyazı var siyahı yok maalesef. O zaman direkt Gizala'nın sitesinden alacağım.

Şimdi Amazon'a baktım stoklarda sadece beyazı var siyahı yok maalesef. O zaman direkt Gizala'nın sitesinden alacağım.

Bencede siyah alın. Bende olmadı ancak gördüğünüz gibi bazı kullanıcılarda boya atması ve sticklerde kararma olmuş. Siyah almanız daha mantıklı olur.