Bütçe
3.500 TL
@OneKnight
Dostum sen kararını vermişsin zaten istiyorsun ki insanlar KK3 Max önersin git al madem onu daha çok beğendin sonra içinde kalmasın.

Kimsenin o ürünü önermesini beklemiyorum. Aklımdaki ürün Cyclone 2. Öyle olsaydı böyle bir konu açmazdım. Bilgili insanlardan karşılaştırmalarını ve deneyimlerini öğrenmek için buradayım.

Eğer alırsam ışıklandırmaları zaten kapatacağım o konuda sorunum olmayacak ama yine de sorunlu olması sinir bozucu ve bunu bilerek almak da istemiyorum. Hangi rengi kullanıyorsunuz? Siyah rengini tercih etmeyi düşünüyorum sararma olmaması için.
Bir diğer en çok aklımda kalan ürün de KK3 MAX. Çok güzel bir tasarıma sahip özellikle retro modeli ama çok fazla gecikme var deniyordu çözdüler mi bilmiyorum.
Ekstra olarak ürünü nereden satın aldınız? Amazon'dan yine satıcı olarak Gizala ya da direkt Gizala'nın kendi sitesinden mi tercih etmeliyim acaba?

@Toby Fox @Katipke Bu konularda bilgili ve deneyimli olduğunuzu biliyorum sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

KK3 MAX'de gecikme sorunu var ancak Pro'da yok deniyordu.

Beyaz kullanıyorum. RGB'leri bende hep kapatıyorum. Zaten genelde masanın altında tuttuğum için görmüyorum bile.

Gizala'nın sitesinden aldım. Satıcı Gizala olduğu sürece nereden aldığınız çok farketmiyor. Amazon'dan alırsanız belki daha iyi olur.

KK3 Max'de gecikme sorunu var ancak Pro'da yok deniyordu.

Beyaz kullanıyorum. RGB'leri bende hep kapatıyorum. Zaten genelde masanın altında tuttuğum için görmüyorum bile.

Gizala'nın sitesinden aldım. Satıcı gizala olduğu sürece nereden aldığınız çok fark etmiyor. Amazon'dan alırsanız belki daha iyi olur.

Amazon'da daha ucuza geliyor ama buradan hiç alışverişim olmadı. Direkt Gizala'nın sitesinden almayı düşünüyorum. Sitede ara sıra 50TL'lik bir indirim kodu veriyor.

Cyclone 2 TMR stickler ve dock ile öne geçerken kk3 Max taşıma kutusu ve çıkarılabilen arka butonlarla kendini ön plana çıkarıyor. Burada alırken önemsemeniz gereken mevzu tamamen alma amacınız ve estetik. Eğer daha ciddi oyunlar oynayacaksınız ve hassasiyet sizin için önemliyse cyclone 2 benim için kesin öneridir. Stickleri daha hassas, butonları gerçekten mekanik butonlar, bilgisayar uygulaması aracılığıyla da özelleştirilmesi çok basit. Kullandığım süre boyunca en çok beğendiğim oyun kolu Cyclone 2 oldu. Kk3 Max daha kullanmadım lakin yine de Cyclone 2'yi daha çok beğeneceğimden eminim. Şu anda g7 pro kullandığım için kenara koydum cyclone 2'yi ama yine de mükemmel bir oyun kolu

Cyclone 2 TMR stickler ve dock ile öne geçerken kk3 Max taşıma kutusu ve çıkarılabilen arka butonlarla kendini ön plana çıkarıyor. Burada alırken önemsemeniz gereken mevzu tamamen alma amacınız ve estetik. Eğer daha ciddi oyunlar oynayacaksınız ve hassasiyet sizin için önemliyse cyclone 2 benim için kesin öneridir. Stickleri daha hassas, butonları gerçekten mekanik butonlar, bilgisayar uygulaması aracılığıyla da özelleştirilmesi çok basit. Kullandığım süre boyunca en çok beğendiğim oyun kolu Cyclone 2 oldu. Kk3 Max daha kullanmadım lakin yine de Cyclone 2'yi daha çok beğeneceğimden eminim. Şu anda g7 pro kullandığım için kenara koydum cyclone 2'yi ama yine de mükemmel bir oyun kolu

Ben yazılımına bayılıyorum. Hayat kurtarıyor resmen.