Bütçe
3.500 TL
8BitDo Ultimate C2'de alabilirsiniz.

O ürüne de çok fazla denk geldim. Şimdi şöyle bir sorun var, o kadar fazla ürün var ki seçim yapmak zorlaşıyor. Öyle al geç birini işte ne uğraşıyorsun da olmuyor maalesef o yüzden karar veremedim. Başka önerileriniz de var mı acaba?

İnceleyeceğim teşekkürler. PC için Xbox kontrolcüleri daha iyi deniyordu DualSense alırsam her oyunda sorunsuz algılar mı bilmiyorum o konuda kafam biraz karışık.

O ürüne de çok fazla denk geldim. Şimdi şöyle bir sorun var, o kadar fazla ürün var ki seçim yapmak zorlaşıyor. Öyle al geç birini işte ne uğraşıyorsun da olmuyor maalesef o yüzden karar veremedim. Başka önerileriniz de var mı acaba?

İnceleyeceğim teşekkürler. PC için Xbox kontrolcüleri daha iyi deniyordu DualSense alırsam her oyunda sorunsuz algılar mı bilmiyorum o konuda kafam biraz karışık.
Ben her oyunda sorunsuz oynuyorum. Forza Horizon'da bile

Eğer cebimde para kalsın dersen C2 al. Paradaa sorun yoksa Gamesir al.

Ultimate C2 parasını haketmiyor.

Ben 4 aydır Cyclone 2 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım.

Ayrıca Ultimate 2C yerine KK3 Pro öneririm.

Kimisi al diyor kimisi alma diyor herhangi bir şekilde ortaya pozitif ve negatif nedenlerle yorum yapıp bir sonuca ulaştırmak isteyen kimse yok. Onun yerine başka ürünlerle karşılaştıran kimse de yok. Alıp geçip işimi şansa da bırakmak istemiyorum. Bu şekilde bir karara varamam.

Lurcyclone 2 al geç düşünme bile bakma sen her üründe arıza olabilir şans meselesi bunlar.

Bu konuda katılıyorum. Teknolojik ürünlerde şans faktörü çok yüksek ama almadan araştırmamak da bizim hatamız olur. Fazlasıyla araştırdığımı düşünüyorum ama hala bir sonuca ulaşamamak artık bunaltmaya başladı.

Kimisi al diyor kimisi alma diyor herhangi bir şekilde ortaya pozitif ve negatif nedenlerle yorum yapıp bir sonuca ulaştırmak isteyen kimse yok. Onun yerine başka ürünlerle karşılaştıran kimse de yok. Alıp geçip işimi şansa da bırakmak istemiyorum. Bu şekilde bir karara varamam.

Şahsen ben kendi deneyimimden yola çıkarak öneriyorum. Çok memnunum. 4 aydır her gün kullanıyorum. Herhangi bir kararma, boya atması, gıcırdama sorunu yaşamadım. Yaşadığım tek sorun RGB sorunu. Birkaç saatlik kullanımdan sonra RGB'ler kafayı yiyor. Bunun haricinde bir problemle karşılaşmadım.

Şahsen ben kendi deneyimimden yola çıkarak öneriyorum. Çok memnunum. 4 aydır her gün kullanıyorum. Herhangi bir kararma, boya atması, gıcırdama sorunu yaşamadım. Yaşadığım tek sorun RGB sorunu. Birkaç saatlik kullanımdan sonra RGB'ler kafayı yiyor. Bunun haricinde bir problemle karşılaşmadım.

Eğer alırsam ışıklandırmaları zaten kapatacağım o konuda sorunum olmayacak ama yine de sorunlu olması sinir bozucu ve bunu bilerek almak da istemiyorum. Hangi rengi kullanıyorsunuz? Siyah rengini tercih etmeyi düşünüyorum sararma olmaması için.
Bir diğer en çok aklımda kalan ürün de KK3 MAX. Çok güzel bir tasarıma sahip özellikle retro modeli ama çok fazla gecikme var deniyordu çözdüler mi bilmiyorum.
Ekstra olarak ürünü nereden satın aldınız? Amazon'dan yine satıcı olarak Gizala ya da direkt Gizala'nın kendi sitesinden mi tercih etmeliyim acaba?

@Toby Fox @Katipke Bu konularda bilgili ve deneyimli olduğunuzu biliyorum sizlerin de yorumlarını merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme: