Pano görüntü ve PZ desteğiyle güzel kasa ama mATX olması üzücü bence.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500 TL
- Makaleler
- 50
Sıcaklıklarını araştırmadım lakin beğendiğim bir kasa değil.
Anakarti mATX hocam zaten arkadaşın.Pano görüntü ve PZ desteğiyle güzel kasa ama mATX olması üzücü bence.
Fantastiktürk
Uzman
Açıkcası cayır cayır yakacak bir tasarım hatası vs. yoksa birkaç derece sıcaklık artışını kabul edip MSI almak istiyorum. Bileşenler iyi soğuduğu için sorun olmaz birkaç derece. mATX olması da sorun değil, anakart uyuyor. Gelecek anakart güncellemesi de kim bilir ne zaman...
Cayır cayır yanmıyor hocam merak etmeyin. Soğutması gayet yeterli ve iyi.Açıkcası cayır cayır yakacak bir tasarım hatası VS. yoksa birkaç derece sıcaklık artışını kabul edip MSI almak istiyorum. mATX olması sorun değil anakart uyuyor. Gelecek anakart güncellemesi de kim bilir ne zaman...
Gelecek konusunda haklisiniz elbette.@Toby Fox, ben hep ilerisi için ve genel düşünüyorum ya, ondan dedim![]()
Fantastiktürk
Uzman
Öncelikle PSU ve soğutucu sığıyor mu ona bakayım.
Şöyle bir fotoğraf bırakayım.
Fantastiktürk
Uzman
Resim açılmıyor hocam.Eki Görüntüle 192043
Şöyle bir fotoğraf bırakayım.Oldukça şık gerçekten. Anakartım çıplak olmasa daha güzel olacaktı.
CPU soğutucu da, PSU da, GPU da rahat sığıyor. Valla görünüşüne kanıp MSI çekiyorum.
(Ek: Arkadaşa alıyoruz da. Zaten oturduğu oda klimalıymış.)
Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Resmi bir süreliğine silmiştim. Guncelledim. İyi yakaladiniz tam o anıResim açılmıyor hocam.
CPU soğutucu da, PSU da, GPU da rahat sığıyor. Valla görünüşüne kanıp MSI çekiyorum.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.