3.500 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
3.500 TL
Sıcaklıklarını araştırmadım lakin beğendiğim bir kasa değil.
Hocam zaten Gamer's Nexus ve bilindik sürekli bilimsel bir şekilde test yapan kanalları takip edenler bilir ki hiç bir pano kasa düzgün bir mesh kadar hava akışı sağlamaz. Mesela en baba pano kasayı getirin bir Lancool 207 kadar hava akışını veremiyor. Zaten temiz havayı yandan üflüyor, yandan üflenen hava önden direkt bileşenlere üflenen hava ile bir olamaz. O hava cama çarpıyor ve öyle dağılıyor.

Ekran kartı ve işlemci soğutucu iyi ise pano olabilir ama hem ekran kartı tepe bir model, hem kasa mesh ise hem de işlemci soğutucu iyi bir model ise muazzam düşük sıcaklıklar alınır yaz aylarında Ege/Akdeniz/Marmara gibi yerlerde dahi.

Hocam zaten Gamer's Nexus ve bilindik sürekli bilimsel bir şekilde test yapan kanalları takip edenler bilir ki hiçbir pano kasa düzgün bir mesh kadar hava akışı sağlamaz.
Pano kasalar zaten mesh kasalarla kıyaslanmaz. Pano kasa alırken temel kıstas, termal kapasitesini gözlemleyip mühendislik hatası olup olmadığının farkına varmaktır.

Pano kasalar zaten mesh kasalarla kıyaslanmaz. Pano kasa alırken temel kıstas, termal kapasitesini gözlemleyip mühendislik hatası olup olmadığının farkına varmaktır.
Evet ben de onu soruyorum. Bi tane Gamepower Warcry vardı oradan hatırlıyorum.
Bknz.:
Açıkcası cayır cayır yakacak bir tasarım hatası vs. yoksa
Bu konuda bir bilginiz yok galiba?

Evet ben de onu soruyorum. Bi tane Gamepower Warcry vardı oradan hatırlıyorum.
Bknz.:

Bu konuda bir bilginiz yok galiba?
Göz ucuyla baktım ve kasaya dair kapsamlı bir inceleme göremedim diğer kasalarla kıyaslanıp tablo haline dökülen. Kullanıcı deneyimine bağlı olarak alınabilirlik kararı verebilirsiniz. @Toby Fox kullandığını belirtmiş, ondan fikir alınabilir.

Zaten çokça kez belirttim. Yüksek sıcaklıklara ulaşmıyor bileşenlerim. Herhangi bir OC veya UC/UV de söz konusu değil. Gayet memnunum. USB A ön portu 2 adet olsa daha iyi olur muş. Zira 100R modelinde 2 adet. O da 6.500 TL, ancak o model ATX. Ne kadar ekmek o kadar köfte sanırım. Ama aynı fiyat bandındaki modellerde 2 adet mevcut. 1 adet Type-C bir adet USB-A var bu kasanın önünde. Anakartim Type-C desteklemediği için Type-C ön portunu kullanamiyorum. Bir tane portum var yani önde kullanabileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…