Bütçe
3.500 TL
Kulaklık ve klavye için de konu açacağım hocam. Çok yardımcı olmak istiyorsanız oralara da beklerim :)
Çok koptum son zamanlarda. Klavyeden anlarım ancak piyasa fiyatları önemli orada. Ben de ekipmanlarını çektikten sonra piyasa takibini salmıştım.
Kulaklık piyasası daha stabil ama orada da kullanıcı yorumu gerekiyor. Kablolu Cloud 2, cloud 3 ve Nova Pro (wired) kullandim en fazla onları öneririm. Kulaklık konusu TR de çok gıcık.

Çok koptum son zamanlarda. Klavyeden anlarım ancak piyasa fiyatları önemli orada. Ben de ekipmanlarını çektikten sonra piyasa takibini salmıştım.
Kulaklık piyasası daha stabil ama orada da kullanıcı yorumu gerekiyor. Kablolu Cloud 2, cloud 3 ve Nova Pro (wired) kullandim en fazla onları öneririm. Kulaklık konusu TR de çok gıcık.
Kablolu Cloud 3'üm var. Onu satabilirsem kablosuz bir şey alacağım.

@kompetankedi Hocam, Wraith maili yanıtladı ama sipariş numarası istedi. Ürünü aslında Gaming.gen.tr'den almışım, yanlış hatırlamışım. Sizce Gaming.gen.tr yardımcı olur mu?

Gaming.gen.tr ile görüştüm. Tedarik edemeyeceklerini söylemiyorlar.

Son düzenleme:
Kablolu Cloud 3'üm var. Onu satabilirsem kablosuz bir şey alacağım.

@kompetankedi hocam, Wraith maili yanıtladı ama sipariş numarası istedi. Ürünü aslında Gaming.gen.tr'den almışım, yanlış hatırlamışım. Sizce Gaming.gen.tr yardımcı olur mu?

Gaming.gen.tr ile görüştüm. Tedarik edemeyeceklerini söylemiyorlar.

Wraith'den aldım demiştiniz wrait genelde ithal ettiği için temin edebiliyorda gaming.gen TR direk satıyor.

Wraith'e sizden almadım ama ücreti karşılığında almak istiyorum falan dersen belki yardımcı olurlar.