4000 bandına ne önerin var, yine bu model midir hocam? 4000'de daha iyi bir şey varsa eğer ona da bakabilirim.

4 PCI-e kablosu vardı bunda yanlışım yoksa.

Dönüş yapar mutlaka, acele varsa önerdiğim modelin üzeceğini zannetmiyorum, birkaç sisteme High Power taktım arkadaşlarım sorunsuz yıllardır kullanıyor.

Kyber PSU'yu aptek firması yollamasaydı eğer direkt alacaktım hocam birkaç gün önce ama bazı yorumları ve forumdaki kullanıcılar firmayı önermediğinden ve İncehesap'ta fiyatı 4100 küsur olduğundan başka bir model olan hihg Power'a rastladım. Kyber'da ekran kartı uyuşmazlığı sıkıntılarıda var demişlerdi.

Dönüş yapar mutlaka, acele varsa önerdiğim modelin üzeceğini zannetmiyorum, birkaç sisteme High Power taktım arkadaşlarım sorunsuz yıllardır kullanıyor.

Erken cevap verseydi eğer yarın kapımdaydı, bu yüzden darlamış olabilirim kusura bakmayın. :) Sorun değil alt tarafı bir gün daha beklerim ancak şu an kullandığım PSU CS'ye girince yüksek ses vermekte biraz bundan korkmuyor değilim. Önceden saatlerce CS oynamamda veya üst düzey grafikli hikaye oyunları oynarken bir sıkıntım yoktu.

PSU tozlanmış olabilir, onunda temizliğe ihtiyacı var.

Dün çıkarttım dışarıdan temzileyebildiğim kadar temizledim ancak yine de içerisinde dediğin gibi tozlar bulunuyordu. Yinede korkutmuyor değil 3. senesine girmiş olucak sanırsam ve markası aklıma gelince "acaba" düşüncesi gelmiyor değil aklıma bu sıralar.

Acaba düşüncesinde haklısınız, uygun bir model ile değiştirirsiniz.

Bunun için iki seçenek arasında kaldım. Kyber ve High Power Revo modelleri arasındayım. Satıcısı eğer aptek olmasaydı direkt almıştım ancak High Power öneren kişi sayısıda az olmadığından ve Hepsiburada sattığından direkt alasım var. Güç kaynağından anlayan hocamıza güveniyorum, umarım bugün müsait olup cevaplama şansı olur.

Kyber PSU kaliteli olabilir ama tek PCI-e kablo var, ileride 3x8 pin bir kart kullanamazsınız bilginiz olsun.