Konudan bağımsız bir soru olacak kusura bakmayın, aptekteknoloji ile sorun yaşayan bir forum kullanıcısına rastladınız mı dostlar? Ona göre aradaki fiyat farkına kıyıp İncehesap'tan alacağım.

XPG Kyber'ın siparişini geçtim, sağ olun hocalar.

B580 ekran kartı alsam Kyber'a uyar mı?

Son düzenleme:
Hocam psu değiştikten sonra ekran kartının değerleri uygulamada gözükmüyor ve boşta 50 derece üstüne çıkmakta, bunun nedeni ne olabilir?

Boşta 50 derece altına eğer kendim fan hızını ayarlamasam inmemekte, oyunlarda ise cs'de 62 derecede cyberpunk'ta ise 70-75 dereceye kadar çıktı ve 1600 RPM'yi gördü.

Son düzenleme:
@fresholiax, elinizdeki mevcut A750'den bahsediyorsunuz değil mi? Sıcaklıklarda pek de bir sorun yok gibi;

Hatta incelemede fan hızı 1700 RPM'nin de üzerine çıkmış.
Boşta bir an 54 derece olmasından endişelendim hocam, Ankara'da oturuyorum hava 36 derece idi. Fan hızı şuan boşta 833 değerinde sıcaklığı ise şuan 53. Bu derecelerde eğer normal ise bana çok büyük moral katarsın hocam.
psu.webp
Değelerde bu şekilde, bir sorun gözükmüyor sanırsam.

1753979757603.webp

Son düzenleme:
@fresholiax, attığınız değerlerle, paylaştığım incelemedeki değerler (diger sayfalarında boşta ve yükte güç tüketim, frekans, oyunlardaki FPS gibi veriler de bulunuyor) gayet yakın, yaz ayı ve ortam sıcaklığının da etkisi ile 2-3 derece fark olması gayet normal.

@İsimbulamajim, şu konuda paylaştı;