Konudan bağımsız bir soru olacak kusura bakmayın, aptekteknoloji ile sorun yaşayan bir forum kullanıcısına rastladınız mı dostlar? Ona göre aradaki fiyat farkına kıyıp İncehesap'tan alacağım.
B580, 200W'ın az altında güç harcayan ve çoğunlukla bir adet 8 pin (bazı modeller 2 adet) PCI-e bağlantı kullanan bir ekran kartı ve Kyber 750W ile kullanabilirsiniz.
Hocam psu değiştikten sonra ekran kartının değerleri uygulamada gözükmüyor ve boşta 50 derece üstüne çıkmakta, bunun nedeni ne olabilir?
Boşta 50 derece altına eğer kendim fan hızını ayarlamasam inmemekte, oyunlarda ise cs'de 62 derecede cyberpunk'ta ise 70-75 dereceye kadar çıktı ve 1600 RPM'yi gördü.
Boşta bir an 54 derece olmasından endişelendim hocam, Ankara'da oturuyorum hava 36 derece idi. Fan hızı şuan boşta 833 değerinde sıcaklığı ise şuan 53. Bu derecelerde eğer normal ise bana çok büyük moral katarsın hocam. Değelerde bu şekilde, bir sorun gözükmüyor sanırsam.
@fresholiax, attığınız değerlerle, paylaştığım incelemedeki değerler (diger sayfalarında boşta ve yükte güç tüketim, frekans, oyunlardaki FPS gibi veriler de bulunuyor) gayet yakın, yaz ayı ve ortam sıcaklığının da etkisi ile 2-3 derece fark olması gayet normal.
@fresholiax, attığınız değerlerle, paylaştığım incelemedeki değerler (diger sayfalarında boşta ve yükte güç tüketim, frekans, oyunlardaki FPS gibi veriler de bulunuyor) gayet yakın, yaz ayı ve ortam sıcaklığının da etkisi ile 2-3 derece fark olması gayet normal.
Kasadaki PSU eğer Segotep'in BN serisi ise fiyatına göre epey kaliteli bir kombinasyon.
Bu 750W olanının içi. Eli yüzü düzgün bir iç yapı var karşımızda. @Andar Han sen de bakmak istersen.
12V mosfetleri düzgün, üstüne APFC Controller'ı da görmeye alışık olduğumuz kaliteli giriş seviyesi bir kesit. Bulk cap beklediğimden de iyi, üstüne 15 ohm NTC, transient filtresi düzgün... Filtrelerde Hangcon var ama bilgi pek yok, 105C olmaları iyi, ek olarak polimer olması ve CapXon olmaları bu seviyede epey güzel. DC-DC zaten söylememe gerek yok.