3.500 TL'ye R3 2200G, ASRock A320M ve 8 GB RAM alınır mı?

mahmutburak33

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, dediğim setin fotoğrafını ekleyeceğim. Ben i5 4440, 8 GB RAM, H81M anakarttan geçeceğim, sizce geçmek mantıklı olur mu? Performans farkı olur mu bunu merak ettim, iyi akşamlar.

Hocam işlemci benimkinden kötü

Anakartınız DDR3, Alacağınız en iyi işlemci i7 4790 iken A320 de Ryzen 5 5600 ve DDR4

Dahili grafik birimi GT 1030 gücünde, sizin işlemciniz yaklaşık 10 seneden fazla ve Intel HD 4600 gibi çöp bir dahili grafik birimi var.

Alıcağınız işlemcide Zen mimarisi de mevcut. PassMark değerlerinde 2'ye katlıyor. AM4 soket de artısı.

Bahsettiğiniz oyunlarda işlemciniz slayt sunumu gibi izlerken R3 2200G oyun oynar. Lütfen ChatGPT'ye falan sormayın.

Sadece GHz değerine bakarak işlemci seçmek 1990 model bir kamyonla 2020 model bir arabayı kıyaslayıp "kamyonun motoru 2.0 arabanın motoru ise 1.0 o yüzden daha hızlıdır" demek gibi.

Ryzen 5 yıl daha yeni bir teknoloji, RAM'leri daha hızlı ve içindeki ekran kartı, Passmark değeri olsun performansıyla 2'ye katlar.

3000'e alınır. Gayet iyi fiyat.

Allah affetsin, bu resimi atıp "kötü" demenize güldüm"

Hocam şu sıralar direksiyon setlerine heves etmeye başladım sizlere de bir danışayım dedim direksiyon seti mi alsam (DFGT) yoksa bu seti alıp PC'yi mi yükseltsem çok kararsız kaldım siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…