Detaylar
Kim cevapladı?Uyumlu. Yeter. Biz sıkıldık, sen sıkılmadın. 10 dakika önce de RTX 2060 için soruyordun. Kaç kişi diğer konuda yardımcı olduk zaten.
3-4 defa aynı konuyu açtınız ve bu konularda size en az 20-25 defa her ekran kartı uyumlu, ekran kartı-anakart uyumsuzluğu diye bir şey yok dendi. Okumuyorsunuz ki.
RTX 2060 Super ekran kartı ASRock AB350 Pro4 anakart ile tam uyumlu mu?
Evet uyumludur ancak sen Sosyal için pek uyumlu değil gibisin, bilemedim. @Caner Uncu ne dersin?
Tekrar söylüyorum bileşen ile haşır neşir olmadım. Bilgiye ihtiyacım var. Burası yardım ve destek yapılmayan bir yer mi?Evet uyumludur ancak sen Sosyal için pek uyumlu değil gibisin, bilemedim. @Caner Uncu ne dersin?
Burası yardım ve destek yapılan bir yer evet. Ancak önceki konularını da okudum sana gerekli cevaplar verilmiş, okusaydın eğer sen de anlardın.Tekrar söylüyorum bileşen ile haşır neşir olmadım. Bilgiye ihtiyacım var. Burası yardım ve destek yapılmayan bir yer mi?
Mesajlar gözümden kaçmıyor.Evet uyumludur ancak sen Sosyal için pek uyumlu değil gibisin, bilemedim. @Caner Uncu ne dersin?
10 bin civarı para vereceğim. Eğer uyumsuz olursa iade değişim için uğraşırım. Gerek yok, buradan bilgi alıyoruz.Burası yardım ve destek yapılan bir yer evet. Ancak önceki konularını da okudum sana gerekli cevaplar verilmiş, okusaydın eğer sen de anlardın.
Tamam, sabırla tekrar söyleyeyim hocam size; ekran kartı anakart uyumsuzluğu diye bir şey söz konusu değil. Rica ediyorum bu mesajımı dikkate alın. Şu an piyasada alabileceğiniz her ama her ekran kartı o anakarta takılabilir.
Lütfen RTX 5050 alabilecekseniz hâlâ eski kartlara bakmayın. RTX 1000/RTX 2000 serisi alınmaz hocam.
erdym
Üstün
Tekrar söylüyorum bileşen ile haşır neşir olmadım. Bilgiye ihtiyacım var. Burası yardım ve destek yapılmayan bir yer mi?
Tam olarak aradığın uyum nedir? Ya zaten günümüzde PCI-e slotu yerine AGP slotu falan kullanan anakart bulabileceğini sanmıyorum. Tek yaşayabileceğin sorun PCI-e 3.0 olayıdır o da 6500 XT gibi istisnai kartlarda aşırı performans düşüşüne sebep oluyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-