nisaa Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1.321 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 1.105 28 Aralık 2025 #11 mahmutburak33 dedi: Hocam şu sıralar direksiyon setlerine heves etmeye başladım sizlere de bir danışayım dedim direksiyon seti mi alsam (DFGT) yoksa bu seti alıp PC'yi mi yükseltsem çok kararsız kaldım siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ben olsam anakart RAM işlemci üçlüsünü alırım, yükseltmeye çok açık. Direksiyon seti çok önemli değil bana göre.
mahmutburak33 dedi: Hocam şu sıralar direksiyon setlerine heves etmeye başladım sizlere de bir danışayım dedim direksiyon seti mi alsam (DFGT) yoksa bu seti alıp PC'yi mi yükseltsem çok kararsız kaldım siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ben olsam anakart RAM işlemci üçlüsünü alırım, yükseltmeye çok açık. Direksiyon seti çok önemli değil bana göre.
KS KS mahmutburak33 Becerikli Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 217 Çözümler 3 Beğeniler 53 29 Aralık 2025 #12 nisaa dedi: Ben olsam anakart RAM işlemci üçlüsünü alırım, yükseltmeye çok açık. Direksiyon seti çok önemli değil bana göre. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende ona yöneldim 1800'e A320M anakart 600'e de R5 1500X aldım RAM'i de takasla falan bir şekil halledeceğim.
nisaa dedi: Ben olsam anakart RAM işlemci üçlüsünü alırım, yükseltmeye çok açık. Direksiyon seti çok önemli değil bana göre. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam bende ona yöneldim 1800'e A320M anakart 600'e de R5 1500X aldım RAM'i de takasla falan bir şekil halledeceğim.