Bütçe
3.500 TL

wex36

Gelişen
  • İşlemci: R5 5600
  • Anakart: B450M Pro M.2 Max
Bunlarla uyumlu bir şekilde çalışacak, sorun yaratmayacak, tek slot 16 GB RAM önerir misiniz?

Elimde Ballistix RAM'ler var. İşlemci değiştirdikten sonra 2x8 GB olarak çalışmıyorlar. O yüzden yeni bir RAM almak istiyorum. Özellikle işlemciyle uyumlu aynı sorunu yaratmayacak bir şey olması lazım. Tek slot isteme sebebim; Sağ slota şu an çalışan eski olan bir RAM'i dahi taktığımda çalışmaması. Sol slota takıp kafam rahat etsin istiyorum.

İşlemcinin sitesindeki bağlantı kısmında bellek modülü için UDIMM diyor. Benim Ballistix'ler DIMM, o yüzden çalışmadığını düşünüyorum. Aşağı ekran alıntısı da bırakıyorum. O yüzden sıkıntı yaratmayacak UDIMM RAM istiyorum. DIMM elimde var ve çalışmıyor, risk almak istemiyorum.

image5600.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İşlemci: R5 5600.
  • Anakart: B450M Pro M.2 Max.
Bunlarla uyumlu bir şekilde çalışacak, sorun yaratmayacak, tek slot 16 GB RAM önerir misiniz?

Elimde Ballistix RAM'ler var. İşlemci değiştirdikten sonra 2x8 GB olarak çalışmıyorlar. O yüzden yeni bir RAM almak istiyorum. Özellikle işlemciyle uyumlu aynı sorunu yaratmayacak bir şey olması lazım. Tek slot isteme sebebim; sağ slota şu an çalışan eski olan bir RAM'i dahi taktığımda çalışmaması. Sol slota takıp kafam rahat etsin istiyorum.

İşlemcinin sitesindeki bağlantı kısmında bellek modülü için udımm diyor. Benim Ballistix'ler DIMM, o yüzden çalışmadığını düşünüyorum. Aşağı ekran alıntısı da bırakıyorum. O yüzden sıkıntı yaratmayacak udımm RAM istiyorum. DIMM elimde var ve çalışmıyor, risk almak istemiyorum.

Eki Görüntüle 203029