Bütçe
3.500 TL

lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar, geçenlerde Nothing Buds 2a almıştım. Ancak silikonlu kulaklıkların kulağıma uymadığını fark ettim. Birçok boyutta silikonla denememe rağmen sürekli kulağımdan düşüyor. Bir süre kablolu EarPods kullandıktan sonra, her ne kadar ses kalitesi biraz daha düşük olsa da, sürekli kulaklığı düzeltmeme gerek kalmaması bunu telafi etti açıkçası. Aklımdan ANC’siz AirPods 4 almak geçti ama aynı ses kalitesini ve belki ANC olan bir kulaklığı alabilirim gibi geldi. Ki muhtemelen öyle. iPhone 15 kullanıyoru. Dediğim gibi silikonsuz olan bir kulaklık önerirseniz sevinirim. Bütçem 3.500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizce rahatlık ve ekosistem için bütçemi fazlasıyla aşıp Airpods 4 almalı mıyım?
ANC'siz versiyonunu alacaksan deger. ANC'li hali cok pahali ve ANC'side oldukca kotu fiyatina kiyasla. O paralara Huawei FreeBuds Pro 4 var mesela. Fakat silikonlh kulaklik kulaginda durmuyorsa onermem. Ek olarak soyle bir sey var. Kulaga temas etmeden muzik dinleyebiliyorsan. Hicbir sekilde dusme yapmaz.

ANC'siz versiyonunu alacaksan deger. ANC'li hali cok pahali ve ANC'side oldukca kotu fiyatina kiyasla. O paralara Huawei FreeBuds Pro 4 var mesela. Fakat silikonlh kulaklik kulaginda durmuyorsa onermem. Ek olarak soyle bir sey var. Kulaga temas etmeden muzik dinleyebiliyorsan. Hicbir sekilde dusme yapmaz.

Bu attığınızı gördüm ama pek ilgimi çekmedi açıkçası. Airpods 4'ün ANC'siz modelini alacağım alırsam. Peşin fiyata taksit olunca mantıksız olmuyor ama o kadar yükselmeli miyim bilemedim o yüzden arada kaldım.

Bu attığınızı gördüm ama pek ilgimi çekmedi açıkçası. Airpods 4'ün ANC'siz modelini alacağım alırsam. Peşin fiyata taksit olunca mantıksız olmuyor ama o kadar yükselmeli miyim bilemedim o yüzden arada kaldım.
Eger Apple'dan devam edeceksen AirPods 4 al bence. Cunku hem ekosistem olur hem de ses kalitesi diger silikonsuz kulakliklardan (Huawei, Soundpeats ve Samsung) daha iyi. Ayrica ileride satmak istersen ornek verecek olursam cok rahat elinden cikarirsin. Tabii bu sadece arti olsun diye yazilmis bir oneri. Yoksa yeni kulaklik almak icin eskisini satmak sart degil.

Ayrica ileride satmak istersen ornek verecek olursam cok rahat elinden cikarirsin.
Dikkatli ve özenli kullanmazsa TWS kulaklıkları 2 sene sonra elden çıkaramaz. AirPods Pro 2. nesil kulaklığım gece yatarken kullandığım için devamli pili %0'a dayanıyordu ve bu sebeple 6 ay içinde pili ölmüştü 20 dk da bitiyordu şarjı, sonra aynısını aldım 2 sene olacak yakında ve hala pil sağlığı çok iyi. Özenli ve dikkatli kullanmazsa birkaç senede pili ölebilir. Mikropiller hassaslar bu konuda sonuçta 40-80 mAh'lik minicik piller. Dikkat ederse uzun gider, arkadaşım Syrox marka dandik bi kulaklık kullanıyor 4-5 senelik hala pili dayanıyor kulaklığın. Benim üst düzey AirPods Pro adam gibi kullanmadığım için 6 ayda çöp olmuştu.

Yok. Bu daha iyi ses karakteri olarak. The Odyofil YouTube kanali Buds3 icim EQ'ya ihtiyaci oldugunu soylemisti. Ben almazdim.
Konu sahibi aşırı odyofil bir dinleyici değilse bence Buds 3 kaliteli deneyim sunabilir hocam. Samsung kulaklık konusunda zaten kaliteli ürünler üreten bir marka. Silikonsuz kulaklıklarda yalıtım zayıf olur zaten yüksek düzey yalıtım falan beklememesi lazım o da dış mekan kullanımlarında küçük detayları duyamaması anlamına gelecek. Ancak önerdiğiniz kulaklık da gayet iyi.

Ekosistem açısından iPhone'da en avantajlısı AirPods.

Samsung'un Buds uygulaması iOS için yok, yani kulaklıkların ayarını yapamazsınız sadece Bluetooth ile bağla dinle yapar iPhone'da.

Son düzenleme:
Dikkatli ve özenli kullanmazsa TWS kulaklıkları 2 sene sonra elden çıkaramaz. AirPods Pro 2. nesil kulaklığım gece yatarken kullandığım için devamli pili %0'a dayanıyordu ve bu sebeple 6 ay içinde pili ölmüştü 20 dk da bitiyordu şarjı, sonra aynısını aldım 2 sene olacak yakında ve hala pil sağlığı çok iyi.

Konu sahibi aşırı odyofil bir dinleyici değilse bence Buds 3 kaliteli deneyim sunabilir hocam. Samsung kulaklık konusunda zaten kaliteli ürünler üreten bir marka. Silikonsuz kulaklıklarda yalıtım zayıf olur zaten yüksek düzey yalıtım falan beklememesi lazım o da dış mekan kullanımlarında küçük detayları duyamaması anlamına gelecek. Ancak önerdiğiniz kulaklık da gayet iyi.

Ekosistem açısından iPhone'da en avantajlısı AirPods.

Samsung'un Buds uygulaması iOS için yok, yani kulaklıkların ayarını yapamazsınız sadece Bluetooth ile bağla dinle yapar iPhone'da.
Hocam ben dışarıda kullanacağım bu kulaklığı sadece, yürüyüş yaparken veya toplu taşımada. Evde kullandığım zaten Beyerdynamic DT990 Pro'm var o yüzden inanılmaz kaliteli, üst segment kalite bir şey arayışım yok. Tabii bu fiyatlara orta üst arası bir şeyler alınabiliyor ama asıl öncelik verdiğim şey konfor ve ses temizliği. Sesin zaten her türlü bu fiyatlarda tatmin edeceğini düşünüyorum. Yani sadece eğer değecekse Airpods'a 6300 vermeyi düşünüyorum. Ha çok fark yok derseniz Samsung Buds da mantıklı geliyor.