Bütçe
3.500 TL
Ha çok fark yok derseniz Samsung Buds da mantıklı geliyor.

iPhone'da Galaxy Buds uygulaması yok hiçbir özelliğini kullanamazsın. O sebeple Galaxy Buds' iPhone'da cazip bir fikir değil bence.

Ayrıca Galaxy Buds'larda kayıpsız ses deneyimi sunan ssc codec yalnızca Samsung cihazlar tarafından destekleniyor.

Galaxy Buds'lar en iyi şekilde Samsung, ssc codec dışında diğer Android cihazlar ile uyumlu çalışıyor onun dışında iPhone uyumluluğu yok uygulama açısından.

Son düzenleme:
Hocam ben dışarıda kullanacağım bu kulaklığı sadece, yürüyüş yaparken veya toplu taşımada. Evde kullandığım zaten Beyerdynamic DT990 Pro'm var o yüzden inanılmaz kaliteli, üst segment kalite bir şey arayışım yok. Tabii bu fiyatlara orta üst arası bir şeyler alınabiliyor ama asıl öncelik verdiğim şey konfor ve ses temizliği. Sesin zaten her türlü bu fiyatlarda tatmin edeceğini düşünüyorum. Yani sadece eğer değecekse Airpods'a 6300 vermeyi düşünüyorum. Ha çok fark yok derseniz Samsung Buds da mantıklı geliyor.
AirPods yerine eger butcede tasarruf etmek istersen Soundpeats Air 5 modelini oneririm. Buds3'den daha iyi oldugunu soyleyenleri gordum. Bir de Samsung kulakliklarin asil saglam noktalari SSC (Samsung Seamless Codec) ses kodegiyle adam oluyorlar. AAC ile yasayacagin deneyimin o kadar iyi olacagini dusunmuyorum.

Bir de Samsung kulakliklarin asil saglam noktalari ssc (Samsung seamless codec) ses kodegiyle adam oluyorlar. Aac ile yasayacagin deneyimin o kadar iyi olacagini dusunmuyorum.

Hocam iPhone kullandığı için SSC'yi kullanamaz, AAC ile dinler ki silikonsuz kulaklık ile kayıpsız ses kalitesini anlayamaz bence, tabii siz daha iyi bilirsiniz. AAC 320Kbps zaten kayıpsıza yakın bir kalite veriyor normal günlük dinleyiciler için. Profesyoneller için yetersiz gelebilir.

Hocam iPhone kullandığı için SSC'yi kullanamaz, AAC ile dinler ki silikonsuz kulaklık ile kayıpsız ses kalitesini anlayama bence, tabi siz daha iyi bilirsiniz. AAC 320kbps zaten kayıpsıza yakın bir kalite veriyor normal günlük dinleyiciler için. Profesyoneller için yetersiz gelebilir.
Evet, o yuzden Buds3 onermedim. Apple cihazlarda SSC yok. AAC sadece Apple cihaz ve Apple kulakliklarda iyi calisiyor bence. Elimdeki AirPods 2. Nesil ile Buds3'u karsilastirdigimda AAC kodegi ve iPhone 7 Plus'da daha iyi performans verdi Samsung'a nazaran. Yani benim Main kulakligim DT990 Pro olsa ben Buds3 almazdim. Hani bir de denedigim bir kulaklik. S23'de de begenmedim ayrica. Kisisel gorus bunlar tabii.

Tabi ki hocam zibilyon tane marka var herkes için farklılar sonuçta. :D

AAC sadece Apple cihaz ve Apple kulakliklarda iyi calisiyor bence.
Android'lerde de iyi ama iPhone'larda AAC biraz daha gelişmiş olduğu doğrudur.

Yani benim Main kulakligim DT990 Pro olsa ben Buds3 almazdim
Tabii hocam DT990 Pro'ya alışınca sınır yükseliyor bayağı.

Tabi ki hocam zibilyon tane marka var herkes için farklılar sonu.ta :D

Android'lerde de iyi ama iPhone'larda AAC biraz daha gelişmiş olduğu doğrudur.

Tabii hocam DT990 Pro'ya alışınca sınır yükseliyor bayağı.
Goruslerin icin tesekkur ederim. Beyin firtinasi yapmak iyi geldi. Sag ol.

Teşekkürler arkadaşlar beni de aydınlattığınız için. Ben telefonda kullanacağım kulaklıkta profesyonel bir seviye aramadığım için kafam karıştı önüme geleni de almak istemedim. Muhtemelen Airpods 4 alacağım, teşekkürler tekrar.

Teşekkürler arkadaşlar beni de aydınlattığınız için. Ben telefonda kullanacağım kulaklıkta profesyonel bir seviye aramadığım için kafam karıştı önüme geleni de almak istemedim. Muhtemelen Airpods 4 alacağım, teşekkürler tekrar.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Günlük kullanım için profesyonele kaçan kulaklıklardan biri zaten.

Guzel tercih. Sahsen bende AirPods 4 alirdim senin durumunda.