Bütçe
3.700 TL
Yarın sipariş vereceğim, bunu düşünüyorum. Daha iyi modeller varsa önerir misiniz? Tek dikkat edeceğim özelligi çift M.2 olması, marka takıntım yok fakat 5-10 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum. BIOS olarak da sorun yaşamayacağım model önerir misiniz?

https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html
Çok güzel bir anakart. Ve bu fiyatta performansı da çok olmasada iyi. Ancak am5'e geçmek hem önü açık hemde hemen hemen aynı fiyatta olduğu için daha mantıklı olmaz mıydı hocam?

Çok güzel bir anakart. Ve bu fiyatta performansı da çok olmasa da iyi. Ancak AM5'e geçmek hem önü açık hem de hemen hemen aynı fiyatta olduğu için daha mantıklı olmaz mıydı hocam?

Pahalıya patlıyor AM5 hocam ve şu an erken olduğunu düşünüyorum şahşi fikrim.

Biraz araştırdım extra M.2 takmak için aparatlar var mış 1000 okuma yazma veriyor bunlar iş görür mü görürse onu alırım.

Son düzenleme:
Pahalıya patlıyor AM5 hocam ve şu an erken olduğunu düşünüyorum şahşi fikrim.

Biraz araştırdım extra M.2 takmak için aparatlar var mış 1000 okuma yazma veriyor bunlar iş görür mü görürse onu alırım.
Bu anakart ile 5600 falan kullanmayacaksınız diye tahmin ediyorum hocam. Yani en azından 5700x3d yanına da bu anakart Am5'teki 7600 + iyi bir anakart 9k civarı, yani çok daha pahalıya geliyor haberiniz olsun hocam. Ve sadece Ddr5 olması değil işlemci olarak önü çok daha açık.
Evet görür hocam. Ancak iyi bir şey almak her zaman iyidir. Ve en azından 4.0 ve X4 olmasını tavsiye ederim.