Detaylar
Kim cevapladı?Birinci üründen sipariş etmiştim ama ellerinde kalmadığını söylediler ve iptal ettiler. Bu konudan ötürü keyfim kaçtı, bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Ekstra olarak bunu önerir misiniz, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Makaleler
- 1
Birinci üründen sipariş etmiştim ama ellerinde kalmadığını söylediler ve iptal ettiler. Bu konudan ötürü keyfim kaçtı, bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Ekstra olarak bunu önerir misiniz, bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kim yaptırdı ettirdi bilmiyorum ama cidden leş gibi olmuş. Arkadaşım beni dinlemeyerek aldı. Malzemesinde nedense köpük hissiyatı var. Switchleride çok rahatsız edici. Tercih etmezdim. Oda iade etti zaten.
Klavyenin sesini dinledim, güzel gibi duruyordu ama senin bana önerdiğin o MCHOSE'dan sonra başka klavyeye bakmak istemedim, açıkçası senin bana önerdiğin her şeyi satın aldım ve şu anda elimde sana onlarla yazıyorum, bir tek o klavye kaldı.Kim yaptırdı ettirdi bilmiyorum ama cidden leş gibi olmuş. Arkadaşım beni dinlemeyerek aldı. Malzemesinde nedense köpük hissiyatı var. Switchleride çok rahatsız edici. Tercih etmezdim. Oda iade etti zaten.
- Makaleler
- 1
Klavyenin sesini dinledim, güzel gibi duruyordu ama senin bana önerdiğin o MCHOSE'dan sonra başka klavyeye bakmak istemedim, açıkçası senin bana önerdiğin her şeyi satın aldım ve şu anda elimde sana onlarla yazıyorum, bir tek o klavye kaldı.
Güzel ama rahatsız edici. Stok beklerseniz en iyisini yaparsınız. Benim de kullandığım bir model.
Memnun musunuz peki?
açıkçası senin bana önerdiğin her şeyi satın aldım ve şu anda elimde sana onlarla yazıyorum, bir tek o klavye kaldı.
Açıkçası söylemeliyim ki monitörü değiştirdim, satın aldığım monitöre buraya tıklayarak gidebilirsin. Onun dışında mousea hiç alışamamıştım çünkü kurmayı bilmiyordum ama yanında gelen USB'yi takınca doğrudan çalıştı, driverlarını falan daha indirmedim. Mousepad oldukça tatlı ve keyifli duruyor ama beyaz olduğu için kirlenirse yıkamalı mıyım hiçbir fikrim yok. HyperX Cloud III adına bir şey söylemeye gerek yok zaten bana kalırsa zirveye oynuyor f/p açısından. Senin bahsettiğin monitörden ziyade daha önceden de görmüş olduğum bir monitörü almak beni daha iyi hissettirir diye bunu aldım.Güzel ama rahatsız edici. Stok beklerseniz en iyisini yaparsınız. Benim de kullandığım bir model.
Memnun musunuz peki?
- Makaleler
- 1
Hayırlı olsun. Mousepad beyaz olduğu için evet aylık bir temizleme yapabilirsiniz.Açıkçası söylemeliyim ki monitörü değiştirdim, satın aldığım monitöre buraya tıklayarak gidebilirsin. Onun dışında mousea hiç alışamamıştım çünkü kurmayı bilmiyordum ama yanında gelen USB'yi takınca doğrudan çalıştı, driverlarını falan daha indirmedim. Mousepad oldukça tatlı ve keyifli duruyor ama beyaz olduğu için kirlenirse yıkamalı mıyım hiçbir fikrim yok. HyperX Cloud III adına bir şey söylemeye gerek yok zaten bana kalırsa zirveye oynuyor f/p açısından. Senin bahsettiğin monitörden ziyade daha önceden de görmüş olduğum bir monitörü almak beni daha iyi hissettirir diye bunu aldım.
Açıkçası bilmiyorum bu modeli. @BerkayZ87 daha iyi bilir.Açıkçası söylemeliyim ki monitörü değiştirdim, satın aldığım monitöre buraya tıklayarak gidebilirsin.
Son düzenleme: