Efe684

Çalışkan
Merhaba, 3.800 TL'ye Cyclone 2 gamepad almayı düşünüyorum.
Üründe bazı kronik sorunlar var diye okudum.
Ben beyaz rengini beğendim; beyaz renginde solma vs. deformeler hızlıca oluyor diyen mevcut.
Ardından bazı tuşlar sert basıyor vs. diyen mevcut.
Bu kadar para verdikten sonra böyle sorunlar yaşamak istemediğimden dolayı konu açmak istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3.800 TL'ye Cyclon'e 2 gamepad almayı düşünüyorum.
Üründe bazı kronik sorunlar var diye okudum.
Ben beyaz rengini beğendim; beyaz renginde solma vs. deformeler hızlıca oluyor diyen mevcut.
Ardından bazı tuşlar sert basıyor vs. diyen mevcut.
Bu kadar para verdikten sonra böyle sorunlar yaşamak istemediğimden dolayı konu açmak istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Alınır kesinlikle, ha gidip ben en iyisini almak istiyorum derseniz G7 Pro öneririm. Bizzat kullanıyorum uzun zamandır. Ama Cyclone 2 memnun edecektir gayet.

Geçen yıl 9. nesil xbox gamepad'i satıp bunu almıştım, çok kullanmadım ama kullandığım sürede de memnun kaldım. Tuşları mouse clickleri gibi, membran'lara çok daha iyi ve daha az yorucu. 9. nesilde parmaklarım ağrıyormuş, bunu kullanınca fark ettim. Tetik tuşları da çok işlevsel. Beyaz rengi pc'nin üstünde, gündüz güneş gören bir rafta duruyor, herhangi bir deforme, solma vs. olmadı hala ilk günkü gibi duruyor.

Geçen yıl 9. nesil Xbox Gamepad'i satıp bunu almıştım, çok kullanmadım ama kullandığım sürede de memnun kaldım. Tuşları mouse clickleri gibi, membran'lara çok daha iyi ve daha az yorucu. 9. nesilde parmaklarım ağrıyormuş, bunu kullanınca fark ettim. Tetik tuşları da çok işlevsel. Beyaz rengi PC'nin üstünde, gündüz güneş gören bir rafta duruyor, herhangi bir deforme, solma vs. olmadı hala ilk günkü gibi duruyor.

Ne kadar süre kullandınız hocam.

Alınır kesinlikle, ha gidip ben en iyisini almak istiyorum derseniz G7 Pro öneririm. Bizzat kullanıyorum uzun zamandır. Ama Cyclon'e 2 memnun edecektir gayet.

Ya almayı düşünüyorum fakat beyaz renginde sorun mevcut diyorlar sararma vs oluyor diyorlar kimiside bir şey olmuyor yazıyor.
Beyaz alırım ben genellikle konsollarımı
Her şey beyaz çünkü aksesuarlarımda.

Tam 1 yıl önce almıştım. Yaklaşık 2-3 oyun bitirmişimdir bu kontrolcüyle, dediğim gibi çok sık kullanmıyorum ama açıkta duruyor, kutusunda değil. Sararma falan olmadı. Şarj istasyonu falan sorunsuz çalışıyor.

Bir de şu model var ona da göz at, bir araştır istersen.

Ya almayı düşünüyorum fakat beyaz renginde sorun mevcut diyorlar sararma vs oluyor diyorlar kimiside bir şey olmuyor yazıyor.
Beyaz alırım ben genellikle konsollarımı.
Her şey beyaz çünkü aksesuarlarımda.

Gereksiz kafaya takıyorsun, daha iyisi yok bu bütçede.

Gereksiz kafaya takıyorsun, daha iyisi yok bu bütçede.

Hocam o sararma bana göre kafaya takılacak bir şey ondan dolayı dedim.
Veya deformeler vs sonuçta yıllarca kullanacağım deforme olmaması lazım.

Güzel ama analoglar biraz hızlı deforme oluyor.

Kılıf gibi bir şeyler takılıyor galiba onlarla engellerim diye düşünüyorum.

Tam 1 yıl önce almıştım. Yaklaşık 2-3 oyun bitirmişimdir bu kontrolcüyle, dediğim gibi çok sık kullanmıyorum ama açıkta duruyor, kutusunda değil. Sararma falan olmadı. Şarj istasyonu falan sorunsuz çalışıyor.

Bir de şu model var ona da göz at, bir araştır istersen.

Vallahi herhalde yeni modellerde yoktur umarım eski stok vs gelmez en kötü değiştiririm diye umuyorum artık çünkü beyaz renk hoşuma gitti.

Vallahi herhalde yeni modellerde yoktur umarım eski stok vs gelmez en kötü değiştiririm diye umuyorum artık çünkü beyaz renk hoşuma gitti.

Eskisi yenisi durumu yok, şarj standlı olmasına dikkat et yeter. Sanırım artık şarj standı olmadan da satıyorlar. Ben 2600'e xbox kontrolcüyü satıp 2800'e bunu almıştım Amazon'dan. Şarj istasyonuyla birlikte.