Relapse

Üstün
Yer
Antalya
Şöyle bir klasikler sepeti yaptım, toplam 3.945 TL tuttu.

IMG_7546.webp

Tolstoy: Anna Karenina, Aile Mutluluğu, Kroyçer Sonat

Dostoyevski: Karamazov Kardeşler, Suç ve Ceza, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar, Yeraltından Notlar

Victor Hugo: Notre-Dame'ın Kamburu, Bir İdam Mahkûmunun Son Günü

George Orwell: 1984, Hayvan Çiftliği, Katalonya'ya Bin Selam, Paris ve Londra'da Beş Parasız

Diğer: Tom Amca'nın Kulübesi, Adolphe.

@Sıla nasıl sepet? Sizce hocam hangisinden başlayayım okumaya?

Niye bu kadar pahalı, ciltli mi tercih ettin?
Aile mutluluğundan veya Sonat'tan başlanabilir, hafiften ağıra doğru gitmek iyi olur yormaz. Ayrıca klasiklerin babalarından biri olan Gogol'u da ekle mutlaka. Bir delinin anı defteri palto - burun, Müfettiş gibi eserleri mutlaka öneririm.

Çok daha uyguna alınabilir bence. İş Bankası'ndan öneririm çeviriler arası devasa farklar yok. Can, İş Bankası vs. daha uygunsa onlar tercih edilebilir. Yine de siz bilirsiniz.

İş Bankası ve Can'ı ben de çok tercih ediyorum aslında. Sadece bunlar Rus klasikerinde çeviri olarak daha çok içime sindi, o yüzden aslında.

İş Bankası ve Can'ı ben de çok tercih ediyorum aslında. Sadece bunlar Rus klasikerinde çeviri olarak daha çok içime sindi, o yüzden aslında.

Neredeyse tüm klasikleri İş Bankası'ndan okumuştum ben, gözüme batan hiçbir şeye denk gelmedim. Yani bence bu listeyi diğer kaynaklardan da yapın, aradaki fiyat farkı çoksa bir bu kadar daha kitap alırsınız.