Bütçe
4000-5500
Arkadaşlar merhaba,

3.979 TL fiyat etiketi ile bu kasa alınır mı? Bu fiyata daha iyi kasa var mıdır?

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,541491442.html
Kasa kişisel zevklere bağlı bir parça.

No name olmadıktan ve sistemin sığdığından emin olduktan sonra ne aldığınız pek önemli değil açıkçası.

Önü cam bir kasa alırsanız orası ayrı tabi. Hava sirkülasyonuna dikkat edin.

Kasa kişisel zevklere bağlı bir parça.

No name olmadıktan ve sistemin sığdığından emin olduktan sonra ne aldığınız pek önemli değil açıkçası.

Önü cam bir kasa alırsanız orası ayrı tabii. Hava sirkülasyonuna dikkat edin.

Yeni bir bilgisayar topluyorum, 9950X İşlemci, 4060 Ti ekran kartı ile kullanacağım, ekran kartı idareten takıyorum elimde mevcut, 2 ay sonra 9070XT almayı düşünüyorum, kasayı masanın altına koyuyorum ve bakmıyorum görüntüsü benim içim önemli değil arkadaşım NZXT H7 Flow almamı önerdi ama fiyat olarak 2500TL daha fazla aradaki farkı vermeye değer mi? Ya da bu fiyat bandların da şunu alırsan daha iyi olur dediğiniz kasa var mıdır?

Yeni bir bilgisayar topluyorum, 9950X İşlemci, 4060 Ti ekran kartı ile kullanacağım, ekran kartı idareten takıyorum elimde mevcut, 2 ay sonra 9070XT almayı düşünüyorum, kasayı masanın altına koyuyorum ve bakmıyorum görüntüsü benim içim önemli değil arkadaşım NZXT H7 Flow almamı önerdi ama fiyat olarak 2500TL daha fazla aradaki farkı vermeye değer mi? Ya da bu fiyat bandların da şunu alırsan daha iyi olur dediğiniz kasa var mıdır?
Bence 420mm radyatör desteği olan kasa al. Yeni sistem dizerken de eski kasanı kullanırsın kasan sağlam ve geniş olsun.

Lian Li lancool serisine bakabilirsin soğutma konusunda en iyi kasalar. https://www.techpowerup.com/review/lian-li-lancool-207/

Çok fazla seçenek var arkadaşlar çok kararsız kaldım siz olsanız hangisini alırdınız veya bir sıralama yapabilir misiniz?

Bence 420mm radyatör desteği olan kasa al. Yeni sistem dizerken de eski kasanı kullanırsın kasan sağlam ve geniş olsun.
420mm soğutucular daha uygun aradaki fark kasaya gider işte hem daha performanslı olur.
Gereksiz bir yatırım olur. 2. El olarak belki düşünülebilir.
Altta duracaksa görünüşte önemli değilse ek olarak şunlara bakabilirsiniz:

Lian Li'nin hava akışı baya iyi.