3 ay önce CS2'de 500 FPS alırken şu an 250 FPS vermesi normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tlhmon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 859
  • Etiketler Etiketler
    cs2 fps

tlhmon

Yetkin
Oyun yüklüydü hiç oynamıyordum. Sürekli güncelleme geliyordu Steam'de. Aylar sonra bir gireyim dedim. İlk çıktığı zamanlar 500 FPS civarı alıyordum ama bugün girdiğimde yer yer 250'ye dahi düştüğünü gördüm.

Sistemim: AMD R7 7700, RTX 4070. Bu performans düşüşü bana mı özel yoksa genel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayarlar aynı mı? Çalıştırılan servis ve programlar aynı mı? Dereceler anormal mi? Bunları kontrol etmen gerek.

Ayarlar aynı mı? Çalıştırılan servis ve programlar aynı mı? Dereceler anormal mi? Bunları kontrol etmen gerek.
Her şey aynı. Dereceler vs de aynı.
Çözünürlük?
1280*960

Reddit'e de baktım şimdi. Çok fazla şikayet var. Bu FPS'leri basit eğlencede 24 kişi varken alıyorum. Rekabetçi nasıldır bilmiyorum.

Her şey aynı. Dereceler vs de aynı.

1280*960

Tuhaf. Bende tam tersine performans eskiye nazaran daha iyi. Oyunu silip tekrar yüklemek gibi basit şeyleri denedin mi?

Ekran kartı driver güncellemesi yaptıysan o dönem hangi driver sürümünde oynuyorsan ona dönmeyi dene.

Rekabetçi de mi oynuyorsun hocam?

3 ay onceye kiyasla grafiklere ellemediler neredeyse hic. Ilk ciktigi haliyle arasinda farklar var ama onu kastediyorsaniz. Basit eglence, silah yarisi, olum yarisi, botlarla antrenman gibi seylerde daha dusuk FPS almaniz normal. Botsuz antrenman modu veya rekabetci girip deneyin. Buna ek olarak 1280x960 gibi bir cozunurlukte o sistem ile CPU bound olursunuz zaten, cozunurluk veya ayar arttirin.

Aynı çözünürlük ve grafik ayarlarında mı oynuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…