tlhmon

Yetkin
Oyun yüklüydü hiç oynamıyordum. Sürekli güncelleme geliyordu Steam'de. Aylar sonra bir gireyim dedim. İlk çıktığı zamanlar 500 FPS civarı alıyordum ama bugün girdiğimde yer yer 250'ye dahi düştüğünü gördüm.

Sistemim: AMD R7 7700, RTX 4070. Bu performans düşüşü bana mı özel yoksa genel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun yüklüydü hiç oynamıyordum. Sürekli güncelleme geliyordu Steam'de. Aylar sonra bir gireyim dedim. İlk çıktığı zamanlar 500 FPS civarı alıyordum ama bugün girdiğimde yer yer 250'ye dahi düştüğünü gördüm.

Sistemim: AMD R7 7700, RTX 4070. Bu performans düşüşü bana mı özel yoksa genel mi?

Ayarlar aynı mı? Çalıştırılan servis ve programlar aynı mı? Dereceler anormal mi? Bunları kontrol etmen gerek.

3 ay onceye kiyasla grafiklere ellemediler neredeyse hic. Ilk ciktigi haliyle arasinda farklar var ama onu kastediyorsaniz. Basit eglence, silah yarisi, olum yarisi, botlarla antrenman gibi seylerde daha dusuk FPS almaniz normal. Botsuz antrenman modu veya rekabetci girip deneyin. Buna ek olarak 1280x960 gibi bir cozunurlukte o sistem ile CPU bound olursunuz zaten, cozunurluk veya ayar arttirin.

Aynı çözünürlük ve grafik ayarlarında mı oynuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör: