3. Dünya Savaşı'na hazır olun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 236
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    hazır
Aklı olan Yozgat'a gider. Bomboş olduğu ve hiçbir işe yaramayacağı için asla saldırı altında kalmayacak birkaç yerden biri. Hatta düşman kuvvetleri Yozgat'ın varlığından haberdar bile olmaz.

Merhaba,

Ben hazır değilim, şu aralar bir Dünya Savaşı'nın çıkmamasını talep ediyorum.

İyi Sosyaller.

Talebiniz moderatörlerimize ve dünyayı yöneten(!) 5 aileye bildirilmiştir. En kısa zamanda geri dönüş alacaksınız. İyi Sosyaller.

Talebiniz moderatörlerimize ve dünyayı yöneten(!) 5 aileye bildirilmiştir. En kısa zamanda geri dönüş alacaksınız. İyi Sosyaller.
Ben kendi aileme söyledim. Keşke bir daha rahatsız etmeseydiniz bizi. Diğer 4 aileye ve moderasyona haber verseniz yeterliydi .

Arada Polonya var yalnız, Ruslar önce Polonya'yı aşsın. Son zamanlarda Batı Polonya'ya çok büyük miktarlarda yatırım yaptı ve Avrupa'nın koruyucusu niteliğinde dev bir ordu kurdu. Eğer ekipmanları adam akıllı işletecek personeller bulurlarsa Rusya Alman topraklarına ilerleyemez. İlerlediğinde de her şey için çok geç olur.

Bu arada ne olursa olsun silahlanın. Bir tabanca bile size büyük bir caydırıcılık katacaktır. Sadece bu yeterli değil, bir acil durum çantası hazırlamalısınız. İçerisinde sizi en az 1 hafta idare edecek malzemeler bulunmalı. Aracınıza çadır gibi kamp malzemeleri koymayı da unutmayın, depremde gördük.

Sizi sizden başka koruyacak yok dostlar. İyi forumlar.

40 yildir her sene 3. dünya savasi olacak deniliyor zaten bir goremedik ama.

Ne zaman?

Zaten 3. Dünya Savaşı'nın içindeyiz. Artık eskisi gibi askeri işgallerle olmuyor savaşlar ekonomik ve siber savaşlar çağındayız. Örnek vermek gerekirse Amerika'nın Çin'e uyguladığı çip ambargosu ve Rus hackerların Amerikan seçimlerine müdahale etmesi.

Yok çıkmasın istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…