Selam. Üç gündür devam eden birkaç belirtim var. Acile gitmeli miyim kararsızım, çünkü bazen gereksiz yere hastaneye gidiyor gibi hissediyorum. Ya da hastaneden randevu alarak mı gitmeliyim? Belirtilerim şöyle: Baş ağrısı, mide bulantısı, düzensiz kalp ritmi, çabuk yorulma karın ağrısı ve bilinç bulanıklığı. Çabuk yorulmadan kastım kalbim hızlı yoruluyor, yerimden kalkıp yavaşça iki adım atsam bile çok hızlanıyor. Bu daha yeni başladı, ama diğer belirtiler 3 gündür var.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Eğer kafanızda acile görünmeli miyim diye bir soru varsa bunun cevabı evettir.
yoxiav
Üyecik
Git tabii ki, ne olduğunu bilmemiz mümkün değil. Her şey olabilir.. Görünmekte fayda var.Selam. Üç gündür devam eden birkaç belirtim var. Acile gitmeli miyim kararsızım, çünkü bazen gereksiz yere hastaneye gidiyor gibi hissediyorum. Ya da hastaneden randevu alarak mı gitmeliyim? Belirtilerim şöyle: Baş ağrısı, mide bulantısı, düzensiz kalp ritmi, çabuk yorulma karın ağrısı ve bilinç bulanıklığı. Çabuk yorulmadan kastım kalbim hızlı yoruluyor, yerimden kalkıp yavaşça iki adım atsam bile çok hızlanıyor. Bu daha yeni başladı, ama diğer belirtiler 3 gündür var.
- Makaleler
- 1
İster küçük bir rahatsızlığın vardır ister ölümcül. Doktorlar ve Hemşireler bunun için var. Acilen git.
Evet ama bu dün gecedir var. Baş ağrısı, mide falan 3 gün oluyor.Kalp ritmi ve kalbin yorulması sıkıntı bir durum olabilir ve 3 gündür devam ediyor diyorsunuz.
CanPatrioTic
Yetkin
Herhangi bir kaygı sorunu ve son günlerde kafanıza taktığınız bir sorun var mı?Evet ama bu dün gecedir var. Baş ağrısı, mide falan 3 gün oluyor.
Panik atak ve anksiyete bozukluğum var ama kafama taktığım bir sorun yok.Herhangi bir kaygı sorunu ve son günlerde kafanıza taktığınız bir sorun var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle şeyleri riske atmamak gerekir. Bence git. Eğer ki sürekli olarak acile gidiyorsan psikiyatri bölümünden randevu almanı öneririm acile gittikten sonra. Basit bir hastalık da kalp ile alakalı problem yapabilir ya da kalp krizi mide ağrısı yapabilir bu tarz şeyleri riske atmamak gerekir. Bir an önce acile git daha sonra da bence psikiyatriden randevu al ve bu durumundan bahset. Basit anksiyete bozukluğu gibi durumlar da olabilir. Acile gelmesini istediğimiz kişiler zaten sizin gibi kişiler oradaki kimseyi bu durumundan dolayı yormazsın zaten işimiz bu merak etme.