3 gündür devam eden baş ağrısı, mide bulantısı, düzensiz kalp ritmi gibi belirtiler için acile gidilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 21611
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 700

21611

Becerikli
Selam. Üç gündür devam eden birkaç belirtim var. Acile gitmeli miyim kararsızım, çünkü bazen gereksiz yere hastaneye gidiyor gibi hissediyorum. Ya da hastaneden randevu alarak mı gitmeliyim? Belirtilerim şöyle: Baş ağrısı, mide bulantısı, düzensiz kalp ritmi, çabuk yorulma karın ağrısı ve bilinç bulanıklığı. Çabuk yorulmadan kastım kalbim hızlı yoruluyor, yerimden kalkıp yavaşça iki adım atsam bile çok hızlanıyor. Bu daha yeni başladı, ama diğer belirtiler 3 gündür var.

Git tabii ki, ne olduğunu bilmemiz mümkün değil. Her şey olabilir.. Görünmekte fayda var.

Aslında hiç sormadan gidecektim ama daha yeni acilde yattım, ailem hastalık hastası olduğumu sanıyor. Neredeyse her hafta bir kez hastaneye gidiyorum.

Kalp ritmi ve kalbin yorulması sıkıntı bir durum olabilir ve 3 gündür devam ediyor diyorsunuz.

Böyle şeyleri riske atmamak gerekir. Bence git. Eğer ki sürekli olarak acile gidiyorsan psikiyatri bölümünden randevu almanı öneririm acile gittikten sonra. Basit bir hastalık da kalp ile alakalı problem yapabilir ya da kalp krizi mide ağrısı yapabilir bu tarz şeyleri riske atmamak gerekir. Bir an önce acile git daha sonra da bence psikiyatriden randevu al ve bu durumundan bahset. Basit anksiyete bozukluğu gibi durumlar da olabilir. Acile gelmesini istediğimiz kişiler zaten sizin gibi kişiler oradaki kimseyi bu durumundan dolayı yormazsın zaten işimiz bu merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…