KS KS 2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 15 Ağustos 2025 #31 Uyuyan Sincap dedi: Su dışında bir şey yiyip içmemeniz gerek kan değerleri için. Genişletmek için tıkla... Yani gitmemem mi gerekiyor? En azından gece 12'de gitsem? Bu ilerideki iki gün dışarıda olacağız.
Uyuyan Sincap dedi: Su dışında bir şey yiyip içmemeniz gerek kan değerleri için. Genişletmek için tıkla... Yani gitmemem mi gerekiyor? En azından gece 12'de gitsem? Bu ilerideki iki gün dışarıda olacağız.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 15 Ağustos 2025 #32 21611 dedi: Yani gitmemem mi gerekiyor? En azından gece 12'de gitsem? Bu ilerideki iki gün dışarıda olacağız. Genişletmek için tıkla... Kan tahlili veremezsin. Ama diğer muayeneler veya randevuları sanırım alabilirsiniz.
21611 dedi: Yani gitmemem mi gerekiyor? En azından gece 12'de gitsem? Bu ilerideki iki gün dışarıda olacağız. Genişletmek için tıkla... Kan tahlili veremezsin. Ama diğer muayeneler veya randevuları sanırım alabilirsiniz.
KS KS 2 21611 Becerikli Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 265 Beğeniler 91 15 Ağustos 2025 #33 Uyuyan Sincap dedi: Kan tahlili veremezsin. Ama diğer muayeneler veya randevuları sanırım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Gittim. Tahlil istemediler. Bağırsak enfeksiyonu dediler, bir hafta sonraya poliklinikten randevu alın dediler. O kadar.
Uyuyan Sincap dedi: Kan tahlili veremezsin. Ama diğer muayeneler veya randevuları sanırım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Gittim. Tahlil istemediler. Bağırsak enfeksiyonu dediler, bir hafta sonraya poliklinikten randevu alın dediler. O kadar.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 15 Ağustos 2025 #34 21611 dedi: Teşekkürler. Gittim. Tahlil istemediler. Bağırsak enfeksiyonu dediler, bir hafta sonraya poliklinikten randevu alın dediler. O kadar. Genişletmek için tıkla... Umarım en kısa zamanda sağlığınıza tekrar kavuşursunuz hocam. Kırlarda çayırlarda koştura koştura gezersiniz. İyi sosyaller dilerim.
21611 dedi: Teşekkürler. Gittim. Tahlil istemediler. Bağırsak enfeksiyonu dediler, bir hafta sonraya poliklinikten randevu alın dediler. O kadar. Genişletmek için tıkla... Umarım en kısa zamanda sağlığınıza tekrar kavuşursunuz hocam. Kırlarda çayırlarda koştura koştura gezersiniz. İyi sosyaller dilerim.