YouTube 3 kez telif yiyip kapatılan hesaptaki videolara erişilebilir mi?

İşte o zor genelde Google yapay zeka ile konusturur birisi gerçekten konuşmak zordur.
Selamun Aleyküm bu Takeoutta şuanda bunu dışa aktarıyorumda var mıdır?

Dışa aktarma işlemi devam ediyor...

Google, YouTube ve YouTube Music verilerinin kopyasını oluşturuyor
Bu işlemin tamamlanması uzun sürebilir (muhtemelen saatler veya günler). Dışa aktarma işleminiz tamamlandığında bir e-posta alırsınız.
Oluşturulma zamanı: 12 Kasım 2025, 19:40

Eline JSON veya PNG formatinda bir şey geçecek videolar garanti olmayabilir.

Eline JSON veya PNG formatinda bir şey geçecek videolar garanti olmayabilir.
Niye? Versinler acil. Şuanda YouTube videoları tutuyor mudur? Yoksa sildiler mi? 30 günlük bir süre mi var yoksa duruyor mu?

Niye? Versinler acil. Şu anda YouTube videoları tutuyor mudur? Yoksa sildiler mi? 30 günlük bir süre mi var yoksa duruyor mu?

Google normalde fotoğrafları ve videoları veriyor ama telifli olduğu için zorunlu yolda siliniyor diye vermeyebilir gerçekçi konuşuyorum seni kandirmak istemem.

Google normalde fotoğrafları ve videoları veriyor ama telifli olduğu için zorunlu yolda siliniyor diye vermeyebilir gerçekçi konuşuyorum seni kandirmak istemem.
3 video telifli olduğu için bütün her şeyi mi silecekler? Bu maçtan digiturk hariç telif atanda yok he.

Ayarlamislar bot atıyor sistemi guzel kurmuslar.

3 video telifli olduğu için bütün her şeyi mi silecekler? Bu maçtan Digitürk hariç telif atan da yok he.

Evet 3 telif hakkin var biricisi uyari ikinci son kez söylüyorum diyor 3cu telifde kapatıyor her şeyi siliyor.

Evet 3 telif hakkin var biricisi uyari ikinci son kez söylüyorum diyor 3cu telifde kapatıyor her şeyi siliyor.
geri cekse geliyor mu? Bu hala aktarım yapıyor ne var ki içinde uzun sürdü?

Dışa aktarma işlemi devam ediyor...
Google, YouTube ve YouTube Music verilerinin kopyasını oluşturuyor
Bu işlemin tamamlanması uzun sürebilir (muhtemelen saatler veya günler). Dışa aktarma işleminiz tamamlandığında bir e-posta alırsınız.
Oluşturulma zamanı: 12 Kasım 2025, 19:40

Günler surebilir tam belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…