Şimdi baktım ve biraz araştırdım.
Sanırım geri bildirim gönderebiliyormuşsunuz ama kabul edilip edilmeyeceği YouTube'a kalmış.

Bakınız ileti bu şekilde:

Telif hakkı nedeniyle kanalın kapatılması​

Kanalınız telif hakkı ihlali konulu iddialar nedeniyle kapatıldıysa ve söz konusu iddiaların hatalı olduğunu düşünüyorsanız karşı bildirim gönderebilirsiniz. Kanalları kapatılan kullanıcılar da bu işlemi gerçekleştirebilir ancak karşı bildirim web formuna erişemez. Karşı bildirimi e-posta, faks veya posta yoluyla da gönderebilirsiniz.

Dilerseniz hak talebinde bulunan tarafla doğrudan iletişime geçerek talebi geri çekmesini isteyebilirsiniz.

Karşı bildirim süreci hakkında daha fazla bilgi için Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin.
İşte o zor genelde Google yapay zeka ile konusturur birisi gerçekten konuşmak zordur.
Selamun Aleyküm bu Takeoutta şuanda bunu dışa aktarıyorumda var mıdır?

Dışa aktarma işlemi devam ediyor...

Google, YouTube ve YouTube Music verilerinin kopyasını oluşturuyor
Bu işlemin tamamlanması uzun sürebilir (muhtemelen saatler veya günler). Dışa aktarma işleminiz tamamlandığında bir e-posta alırsınız.
Oluşturulma zamanı: 12 Kasım 2025, 19:40

Selamünaleyküm bu takeoutta şu anda bunu dışa aktarıyorumda var mıdır?

Google, YouTube ve YouTube Music verilerinin kopyasını oluşturuyor.
Bu işlemin tamamlanması uzun sürebilir (muhtemelen saatler veya günler). Dışa aktarma işleminiz tamamlandığında bir e-posta alırsınız.

Eline JSON veya PNG formatinda bir şey geçecek videolar garanti olmayabilir.

Niye? Versinler acil. Şu anda YouTube videoları tutuyor mudur? Yoksa sildiler mi? 30 günlük bir süre mi var yoksa duruyor mu?

Google normalde fotoğrafları ve videoları veriyor ama telifli olduğu için zorunlu yolda siliniyor diye vermeyebilir gerçekçi konuşuyorum seni kandirmak istemem.

Google normalde fotoğrafları ve videoları veriyor ama telifli olduğu için zorunlu yolda siliniyor diye vermeyebilir gerçekçi konuşuyorum seni kandirmak istemem.
3 video telifli olduğu için bütün her şeyi mi silecekler? Bu maçtan digiturk hariç telif atanda yok he.

Ayarlamislar bot atıyor sistemi guzel kurmuslar.

Evet 3 telif hakkin var biricisi uyari ikinci son kez söylüyorum diyor 3cu telifde kapatıyor her şeyi siliyor.
geri cekse geliyor mu? Bu hala aktarım yapıyor ne var ki içinde uzun sürdü?

Google, YouTube ve YouTube Music verilerinin kopyasını oluşturuyor

Geri cekse geliyor mu? Bu hala aktarım yapıyor ne var ki içinde uzun sürdü?

Google, YouTube ve YouTube Music verilerinin kopyasını oluşturuyor.

Günler surebilir tam belli değil.

Günler surebilir tam belli değil.
Bunlar ne?
IMG_20251113_005046.webp