Selam.

Üç monitör kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var: 1. ve 2. monitörde hiçbir sorun yaşamazken, 3. monitörde açtığım uygulamalar bir süre sonra kendi kendine ana ekrana geri dönüyor.

Monitör yapım şu şekilde:
  • 1. monitör: 1080p, 180 Hz, IPS panel (sol tarafta)
  • 2. monitör: 1440p, 144 Hz, ana ekran (orta)
  • 3. monitör: 1080p, 180 Hz, IPS panel (sağ tarafta)
Bilgisayarı, 5 dakika boyunca herhangi bir giriş (mouse/klavye) yapılmadığında ekranları kapatacak şekilde ayarladım. Sorun şu: Ekranlar kapanıp tekrar açıldığında, 1. ve 2. monitördeki pencereler aynen kaldığı yerden geri geliyor, ancak 3. monitörde açık olan uygulamalar otomatik olarak ana ekrana (2. monitöre) taşınıyor. Her seferinde o uygulamaları tekrar 3. monitöre sürüklemek zorunda kalıyorum. Bu durum gerçekten çok sinir bozucu.
Benzer bir sorun yaşayan veya bu duruma çözüm bulmuş olan var mı? Yardımcı olabilecek her türlü öneriye açığım.
Teşekkürler.

Acaba kablo ile alakalı bir durum olabilir mi? Soldaki ve ortadaki ekranda hangi kablo var sağdakinde hangi kablo var?

Sadece oyunda mı öyle oluyor discord tarayıcı veya farklı bir program sağ ekran da olsa hepsi mi orta ekrana geliyor.

Acaba kablo ile alakalı bir durum olabilir mi? Soldaki ve ortadaki ekranda hangi kablo var sağdakinde hangi kablo var?

Sadece oyunda mı öyle oluyor discord tarayıcı veya farklı bir program sağ ekran da olsa hepsi mi orta ekrana geliyor.
Uygulama fark etmesizin aynı sorun var. 3 monitör de dp ile bağlı.