Böyle boş işlerle uğraşana kadar saf beta alanine al bigjoy vb. marka ve bir ölçekle başla. Baktın tek başına yetmiyor yine saf citrulline malate al bir ölçek de ondan ekle. Kafein, taurin, yeşil çay ekstraktı falan pump olarak vurmaz ve çok kolay vücut alışır etkisini kaybeder, böbrekleri de zorlar böyle önerilenin 3 katını içersen. Saf beta alanine ve citrulline malate işini görecektir görmüyorsa git daha çok karbonhidrat ye daha iyi uyku çek sorunu başka yerlerde ara toza abanacağına. Doktor değilim, beslenme uzmanı değilim, 2006'dan beri vücut geliştirmeye ilgiliyim ve ana alanım kimya. Amino asitlerden, besin içeriklerinden, vücut kimyasından falan anlarım. Aynı zamanda üstünde yazan değerleri vermeyen firmalar bulunduğunu da alanım gereği çok iyi biliyorum, saf beta alanine ve citrulline malate al ve bigjoy olsun gerisini önemseme uykunu al karbonhidratını ye bas.

1 ölçek 70 kilo adam içindir, sen az yağlı 100 kilo değilsen 3 ölçek güvenli değil.

1-2 ölçek vurmuyor, arkadaşım da verdi. 2 ölçek benimki bir de. Arkadaşımkini atsam sıkıntı olur mu acaba? Şu an 2 tam yemek kaşığı kahve içiyorum bacakları patlatmam lazım, takıntım var bacağa. Bir şey olur mu?
Çarpıntı yapabilir. Enerjik hissedersin ama enerjik olmazsın, ben çok kafein aldığımda oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Preworkout seni uçursun diye değil yorgunsan antrenmande esneyip durma antrenmanı bitirebilir diye var. Seni uçursun diye o kadar abartırsan en son kanatlanmış bir bakmış gerçekten uçuyor olarak bulursun kendini ama bir daha yere konabilir misin orası muamma. Her şeyin fazlası zararlı sen artık zararlı kısmı geçmiş overdose durumuna doğru gidiyorsun.

Gerek yok. Sen zaten işte falan çalışmıyorsun diye hatırlıyorum. Böyle saçma şeylerle vücuduna zarar verme.

1 ölçek 70 kilo adam içindir, sen az yağlı 100 kilo değilsen 3 ölçek güvenli değil.
88 kilo %22 yağlı olması lazım bu adamın. Gencecik adamın kullanması cringe geliyor bana. Bu tarz supplementleri vücut geliştirmeyi iş haline getirmiş kişilerin yahut ağır mesai sonrası spora gidecek olan dayıların kullanması gerektiğini düşünüyorum.

2 ölçek pre workout ve 1 tane 200 mg kafein hapı daha mantıklı. En azından kafein 6 grama kadar öldürmüyor.

2 yemek kaşığı yani ben bile 16 yaşımda bir kahvede 3 çay kaşığı içiyorum az. 3 4 bardak kahve içiyorum günde. En az 4 yemek kaşığı kahve için.

Mümkünse Nescafe classic tercih edin 7 ağırlığa sahip.

Bu tarz supplementleri vücut geliştirmeyi iş haline getirmiş kişilerin yahut ağır mesai sonrası spora gidecek olan dayıların kullanması gerektiğini düşünüyorum.

Bu tip şeylere bağlı yaşıyorsan ve bunsuz spor yapamıyorsan zaten o spordan fayda görmeyi beklememek lazım. Ağır işten sonra gitsek, gram enerjimiz yokken açken gitsek bundan 2 ölçek bile kesmese zaten o kas geri nasıl iyileşiyor? Kasların iyileşip güzel gelişecek durumdaysa da nasıl böyle toza abanmadan güçsüz kalıyorsun değil mi? Normalde de sporunu yapabilen insanların dozunda içmesi ve karıncalanma falan görememeye başlayınca "hmm demek ki aşırı uzun süre içmişim vücut alışmış artık ara vermeliyim" demesi lazım dozu artırmak yerine. Psikiyatri ilacı değil bu.