Genel olarak personelde iyi değil evin interneti kesilmiş yetkili eleman gelmiş ayak üstü fırça atıyor "niye saçma sapan markalar kullanıyorsunuzda düzgün bir markaya kullanmıyorsunuz?" diyor oysa tek görevi kabloyu bağlayıp gitmek.

Müşteri hizmetleriyle konuşuyorum adam bildiğin mahalle bakkalı ağzı ile konuşuyor.

Hatta bir ara Instagram'da dönen bir video vardı; kadın Turkcell de çalıştığı bir günü paylaşıyordu (sözde) ama videonun çoğunda sürekli bir şey atıştırıp duruyordu.

Öncelikle Türkiye'de insanlar, insan yerine koyulmuyor. Yarın birgün yapay zeka geldiği zaman ve robotlar çıktığı zaman, şirketler ve fabrikalar direkt insanları işten çıkartılar.

İkincisi Türkiye'de insanların hayatı hiç ama hiç önemli değildir.

Ayrıca ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama bu 3 firma da sanki anlaşıyor gibi geliyor bana. Hiç rekabet yok. Aslında tüm markalarda böyle. Rekabet yok, sanki anlaşmışlar.

Her şeyi geçtim ya, bu drone nerede?

Bu reklam bugün Instagram'da yine karşıma çıktı. Resmen laf var icraat yok.

Mesaj aldım. "Karnımızı doyurun." diye. Neyse.

Screenshot_20250704-171130.webp

Son düzenleme:
Vatanını seven bir vatandaş olarak param en çok bu ülkeyi bu hale getirenlere değil de yabancılara gitsin mantığı ile bakınca da tek çare Vodafone gibi maalesef...
Ben de bu düşünce stili ile 19 Mart sonrası tüm hatlarımı ve tanıdıklarımın hatlarını Vodafone'a geçirdim.

Gel gör ki maalesef çimen diğer tarafta daha yeşil değilmiş.

Engel, sansür, hırzılık üzerine kurulmuş bir düzen. Tek dert rant, para.

Öncelikle Türkiye'de insanlar, insan yerine koyulmuyor. Yarın bir gün yapay zeka geldiği zaman ve robotlar çıktığı zaman, şirketler ve fabrikalar direkt insanları işten çıkartılar.

İkincisi Türkiye'de insanların hayatı hiç ama hiç önemli değildir.

Ayrıca ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama bu 3 firma da sanki anlaşıyor gibi geliyor bana. Hiç rekabet yok. Aslında tüm markalarda böyle. Rekabet yok, sanki anlaşmışlar.

Çok insan demişsiniz ona takıldım türkler insan gibi hakkını arıyor mu?
Bu faturalardan akplisi de CHP liside şikayetci.
Arasanıza millet hakkınızı aloo ne oldu hatlar mı çekmiyor?