Kyoya

Yetkin
Yer
Türkiye
Oyunda malum ülkeye uyum sağlayıp fiyatı her sürüm artırabiliyor. Şu an oyundaki "welkin moon" fiyatı 174,99 TL.

20250210_003022_1_1.webp

Trendyol, Kinguin, GameSatis, İtemSatis gibi sitelerden UID girip daha ucuza satın alsam bir sakıncası olur mu sizce hesap için? AR 56 iken hesabı 50-60 TL ucuza "welkin moon" alayım diye kaybetmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda malum ülkeye uyum sağlayıp fiyatı her sürüm artırabiliyor. Şu an oyundaki "welkin moon" fiyatı 174,99 TL.

Eki Görüntüle 123098

Trendyol, Kinguin, GameSatis, İtemSatis gibi sitelerden UID girip daha ucuza satın alsam bir sakıncası olur mu sizce hesap için? AR 56 iken hesabı 50-60 TL ucuza "welkin moon" alayım diye kaybetmek istemiyorum.
Burada site değil satıcı önemli. Güvenilir satıcıdan satın alırsanız sıkıntı çıkmaz.

Ben kendi yaptığımı söyleyeyim aklına yatarsa o şekil yaparsın. Ben welkini Epic üzerinden alıyorum. Öyle fiyat farkı yok fakat Epic satın alımlarda %5 ödül veriyor. Satın alımlarımı Nays kart üzerinden yapıyorum. O kartında %10 geri ödemesi var Epic ve Steam'de.

8,75 Epic ödülünden geliyor. 17,5 Nays geri ödemesi var. Hepsini hesaplayınca 148,75 TL civarına geliyor. Ha, Epic ödülünü 15 gün sonra kullanabiliyorsun. Bankaya falanda çekilmiyor ama pek önemli değil gibi. Sonraki ay yine welkin çekerken o ödülü kullanıyorum.

Ben kendi yaptığımı söyleyeyim aklına yatarsa o şekil yaparsın. Ben welkini Epic üzerinden alıyorum. Öyle fiyat farkı yok fakat Epic satın alımlarda %5 ödül veriyor. Satın alımlarımı Nays kart üzerinden yapıyorum. O kartında %10 geri ödemesi var Epic ve Steam'de.

8,75 Epic ödülünden geliyor. 17,5 Nays geri ödemesi var. Hepsini hesaplayınca 148,75 TL civarına geliyor. Ha, Epic ödülünü 15 gün sonra kullanabiliyorsun. Bankaya falanda çekilmiyor ama pek önemli değil gibi. Sonraki ay yine welkin çekerken o ödülü kullanıyorum.

İninal hesabımı kapatıp öyle yapacağım sanırım, yıllardır öylece açık duruyor zaten.

Bu arada, mobilden alınabiliyor mu epic üzerinden welkin? sitede göremedim çünkü

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 123098

Trendyol, Kinguin, GameSatış, İtemsatış gibi sitelerden uıd girip daha ucuza satın alsam bir sakıncası olur mu sizce hesap için? Ar 56 iken hesabı 50-60 TL ucuza "welkin moon" alayım diye kaybetmek istemiyorum.

Hiçbir şey olmaz son 2 bannerdır GameSatış ve İtemsatış'dan binlerce liralık kristal satın aldım sorun yaşamadım.

Merhaba değerli Techolay.net kullanıcıları!

İtemSatış.com üzerinden güvenli ve hızlı şekilde Genshin Impact Welkin Moon ve Genesis Crystals ürünlerini satın alabilirsiniz. Her türlü sorunuz için canlı desteğimize 7/24 bağlanabilir ve anlık şekilde bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Merhaba değerli Techolay.net kullanıcıları!

İtemSatış.com üzerinden güvenli ve hızlı şekilde Genshin Impact Welkin Moon ve Genesis Crystals ürünlerini satın alabilirsiniz. Her türlü sorunuz için canlı desteğimize 7/24 bağlanabilir ve anlık şekilde bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla.
Abi ciddi misiniz ahahahshadh ikna oldum şahsen.

https://www.itemsatis.com/urunler/genshin-impact-genesis-crystals-satin-al.html

Yukarıdaki bağlantıya girdikten sonra kullanıcı değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz tek tek mesaj gönderip tecrübelerini sorabilirsiniz.

Hakkımızda daha fazla bilgi sahibi olmak için de aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz efendim.
https://www.itemsatis.com/hakkimizda.html
https://www.itemsatis.com/itemsatis-guvenilir-mi.html