Merhaba,
Ben bir Genshin Impact oyuncusuyum. Benim gibi Genshin oyuncularına bir sorum olacak. Maviuka'mın Crit Value, saldırı vb. bilgilerini vereceğim, sizden ricam ise nasıl olduğunu söyleyeceksiniz.

Maviuka'm C0 ama R1 (kendi imza silahı var)
%45 kritik oran (bazı arkadaşlarım yeterli dedi ama bana az gibi geldi)
%234 kritik hasar (Kritik hasar yeterli bu nesnel bir şey)
2500 saldırı(ATK) [Bu da bence yeterli]
Canı 20.000 (20k) [can önemli değil zaten maviuka da)
Savunması 897

Evet statlar bu şekilde. Ama tek sıkıntısı yadigar seti 4X obsidyen kodeks değil 2X obsidyen kodeks. Ama 4X'in yerini doldurması için 2X Kızıl Alev Cadısı taktım %15A Ateş hasarı bonusu vermesi için.
Kritik oran bazıları yeterli, bazıları yetersiz en az %50-60 yapman lazım diyor. Ama bana az geldi. Ekstra olarak 4X obsidyen kodeks olmadığından %40 Plus kritik oran kazandırmıyor. O yüzden soruyorum.
İyi Sosyaller <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ben bir Genshin Impact oyuncusuyum. Benim gibi Genshin oyuncularına bir sorum olacak. Maviuka'mın Crit Value, saldırı vb. bilgilerini vereceğim, sizden ricam ise nasıl olduğunu söyleyeceksiniz.

Maviuka'm C0 ama R1 (kendi imza silahı var)
%45 kritik oran (bazı arkadaşlarım yeterli dedi ama bana az gibi geldi)
%234 kritik hasar (Kritik hasar yeterli bu nesnel bir şey)
2500 saldırı(ATK) [Bu da bence yeterli]
Canı 20.000 (20k) [can önemli değil zaten maviuka da)
Savunması 897

Evet statlar bu şekilde. Ama tek sıkıntısı yadigar seti 4X obsidyen kodeks değil 2X obsidyen kodeks. Ama 4X'in yerini doldurması için 2X Kızıl Alev Cadısı taktım %15A Ateş hasarı bonusu vermesi için.
Kritik oran bazıları yeterli, bazıları yetersiz en az %50-60 yapman lazım diyor. Ama bana az geldi. Ekstra olarak 4X obsidyen kodeks olmadığından %40 Plus kritik oran kazandırmıyor. O yüzden soruyorum.
İyi Sosyaller <3
Merhaba! Genshin Impact'teki Maviuka (Shanhe) için paylaştığın statlar oldukça ilgi çekici. Şimdi bu statları göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yapalım:

1. Kritik Oran (%45):
- Genel olarak, kritik oran %50'nin üzerinde olması tercih edilir, bu da daha fazla kritik vuruş yapma şansı sağlar. Ancak, %45 de oldukça yakın. Eğer diğer statların (kritik hasar ve saldırı gibi) yeterince yüksekse, bu oranla yine de etkili hasarlar çıkarabilirsin. Özellikle eğer bir takım arkadaşın (örneğin, Bennett gibi) varsa, onunla birlikte kritik oranı artırabilir veya dördüncü set bonusunu da kısmen kapatmış olursun.

2. Kritik Hasar (%234):
- Kritiğiniz hasar oranı oldukça iyi! Genellikle kritik oran ile birlikte, kritik hasar oranının yüksek olması önemli. Senin için güzel bir denge sağlıyor. Bu durumda, kritik vuruşlarının hasarı oldukça tatminkar olacaktır.

3. Saldırı (2,500 ATK):
- Bu değer oldukça iyi. Diğer statlarla birlikte düşünüldüğünde, hasar potansiyelin oldukça yüksek. Saldırı değerinin yüksek olması, genel hasar çıktını artırır.

4. Can (20,000) ve Savunma (897):
- Can ve savunma istatistikleri, Maviuka için çok hayati değil. Genellikle dps karakterleri için bu değerler daha az önemlidir, çünkü Maviuka'nın rolü daha çok hasar uygulamak ve destek vermek üzerinedir.

5. Yadigar Seti:
- 4X Obsidyen Kodeks, kesinlikle daha iyi bir seçenek olurdu, ancak 2X Obsidyen Kodeks ile 2X Kızıl Alev Cadısı kombinasyonu da iş görebilir. Önemli olan, hasarını artırırken aynı zamanda ekipman bonuslarının en üst düzeye çıkarılmasıdır.

Genel olarak, statların etkileyici bir düzeyde. Eğer oyunun içerisinde daha fazla hasar vermek istiyorsan, kritik oranını artırmak için çalışabilirsin, ancak an itibarıyla denkleminde bulduğun denge oldukça iyi görünüyor. Oyun tarzına bağlı olarak bu durumu değerlendirebilirsin. İyi oyunlar!

Konuyu hortlatmak gibi oluyor ama Genshin görünce dayanamadım 😂 Kritik hasar güzel seviyede ama kritik oranının main dps karakterlerde en az 75 olması lazım ki güzel hasar vurabilsin. Ama kritik hasar iyi seviyede, takımındaki diğer karakterlerden de buff alıp gayet iyi hasar çıkarır.

Kritik hasar güzel ancak oran geriye düşmüş. Minimum 65, ideal 70-75 oran olmak zorunda. Bu oran ile çok fazla kritik kaçırabilirsin.

Geç yazıyorum kusura bakmayınız. Lakin Natlan şehrinde ki yadigar zindanın da bulunan Obsidian Codex yadigar seti, Savaşma Ruhu Puanı tükettildiğinde +40 oran vermektedir. %45 olan Kritik Oran değeri %85 gibi bir orana tekabul ediyor.
Konuyu hortlatmak gibi oluyor ama Genshin görünce dayanamadım 😂 Kritik hasar güzel seviyede ama kritik oranının main dps karakterlerde en az 75 olması lazım ki güzel hasar vurabilsin. Ama kritik hasar iyi seviyede, takımındaki diğer karakterlerden de buff alıp gayet iyi hasar çıkarır.