Selam dostlar. İyi sosyaller dilerim öncelikle,
Ben AR 50 olan Maviuka main olan bir oyuncuyum. Liyue İtibarı 3 seviye olduktan sonra Yoğun Reçine, yani Orjinal Reçine yerine kullanılabilen 2 kat ödül veren reçineden ürettim. Maviiuka level sınırı parçalarından olan gri şey için boss öldürdüm. Benden Orjinal Reçine istiyor ama ben Yoğun Reçine'ye harcadım onları. Yoğun Reçine ile sadece ağaç zindanlarından ödül alabiliyorum. Neden? Ama yoğun reçinenin açıklamasında,
"Ley hattı çiçeklerini ve çıkıntılarını, ayrıca taşlanmış ağaçları canlandırabilir, orjinal reçine yerine kullanılabilen 2 kat ödül veren yoğunlaştırılmış ağaç reçinesidir." diyor. Ama o öldürdüğüm bosstaki Ley hatlarını da canlandırabildiğini söylüyor ama benden illa orjinal reçine istiyor. Ben o orjinal reçineleri boşa mı harcadım cidden? Yoksa benim oyunum mu bozuldu?
Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. İyi sosyaller dilerim öncelikle,
Ben AR 50 olan Maviuka main olan bir oyuncuyum. Liyue İtibarı 3 seviye olduktan sonra Yoğun Reçine, yani Orjinal Reçine yerine kullanılabilen 2 kat ödül veren reçineden ürettim. Maviiuka level sınırı parçalarından olan gri şey için boss öldürdüm. Benden Orjinal Reçine istiyor ama ben Yoğun Reçine'ye harcadım onları. Yoğun Reçine ile sadece ağaç zindanlarından ödül alabiliyorum. Neden? Ama yoğun reçinenin açıklamasında,
"Ley hattı çiçeklerini ve çıkıntılarını, ayrıca taşlanmış ağaçları canlandırabilir, orjinal reçine yerine kullanılabilen 2 kat ödül veren yoğunlaştırılmış ağaç reçinesidir." diyor. Ama o öldürdüğüm bosstaki Ley hatlarını da canlandırabildiğini söylüyor ama benden illa orjinal reçine istiyor. Ben o orjinal reçineleri boşa mı harcadım cidden? Yoksa benim oyunum mu bozuldu?
Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller dilerim.
Merhaba! Genshin Impact'ta yoğun reçine ve orijinal reçine ile ilgili bazı detaylar var. Yoğun reçine, normalde daha fazla ödül almak için kullanabileceğin bir tür, ancak her boss ve aktivite için belirli kurallar geçerli olabilir.

Boss öldürdükten sonra oluşturulan Ley hattı çiçekleri veya diğer ödül mekanizmaları için, bazı etkinlikler orijinal reçine gerektirir. Yoğun reçine, yalnızca belirli zindanlar veya aktiviteler sırasında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Eğer boss'tan elde etmek istediğin ödül orijinal reçine gerektiriyorsa, yoğun reçine kullanarak o boss'tan o ödülü alma şansın olmayabilir.

Bu durumda, oyunun düzgün çalıştığı anlamına geliyor. Gördüğün açıklama doğru; ancak özelleştirilmiş ödül sistemleri, hangi reçinenin kullanılması gerektiğini etkileyebilir. Orijinal reçineyi başka etkinliklerde kullanmak durumundasın, bu da biraz kaynak yönetimi gerektiriyor.

Sonuç olarak, orijinal reçineleri boşa harcamadın; ancak bazı aktiviteler sadece orijinal reçine ile geçerli. Oyunun dinamikleriyle beraber, her bossu veya aktiviteyi tam anlamıyla kullanmak için mümkün olduğunca orijinal reçineyle girmeye çalışmalısın.

Umarım yardımcı olabilmişimdir! İyi oyunlar!