WindowsDelisi1939
Uzman
Merhaba,
Ben bir Genshin Impact oyuncusuyum. Benim gibi Genshin oyuncularına bir sorum olacak. Maviuka'mın Crit Value, saldırı vb. bilgilerini vereceğim, sizden ricam ise nasıl olduğunu söyleyeceksiniz.
Maviuka'm C0 ama R1 (kendi imza silahı var)
%45 kritik oran (bazı arkadaşlarım yeterli dedi ama bana az gibi geldi)
%234 kritik hasar (Kritik hasar yeterli bu nesnel bir şey)
2500 saldırı(ATK) [Bu da bence yeterli]
Canı 20.000 (20k) [can önemli değil zaten maviuka da)
Savunması 897
Evet statlar bu şekilde. Ama tek sıkıntısı yadigar seti 4X obsidyen kodeks değil 2X obsidyen kodeks. Ama 4X'in yerini doldurması için 2X Kızıl Alev Cadısı taktım %15A Ateş hasarı bonusu vermesi için.
Kritik oran bazıları yeterli, bazıları yetersiz en az %50-60 yapman lazım diyor. Ama bana az geldi. Ekstra olarak 4X obsidyen kodeks olmadığından %40 Plus kritik oran kazandırmıyor. O yüzden soruyorum.
İyi Sosyaller <3
Ben bir Genshin Impact oyuncusuyum. Benim gibi Genshin oyuncularına bir sorum olacak. Maviuka'mın Crit Value, saldırı vb. bilgilerini vereceğim, sizden ricam ise nasıl olduğunu söyleyeceksiniz.
Maviuka'm C0 ama R1 (kendi imza silahı var)
%45 kritik oran (bazı arkadaşlarım yeterli dedi ama bana az gibi geldi)
%234 kritik hasar (Kritik hasar yeterli bu nesnel bir şey)
2500 saldırı(ATK) [Bu da bence yeterli]
Canı 20.000 (20k) [can önemli değil zaten maviuka da)
Savunması 897
Evet statlar bu şekilde. Ama tek sıkıntısı yadigar seti 4X obsidyen kodeks değil 2X obsidyen kodeks. Ama 4X'in yerini doldurması için 2X Kızıl Alev Cadısı taktım %15A Ateş hasarı bonusu vermesi için.
Kritik oran bazıları yeterli, bazıları yetersiz en az %50-60 yapman lazım diyor. Ama bana az geldi. Ekstra olarak 4X obsidyen kodeks olmadığından %40 Plus kritik oran kazandırmıyor. O yüzden soruyorum.
İyi Sosyaller <3
Son düzenleyen: Moderatör: