Yer
32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W
Bugün mega kutu açarken 101 elmas çıktı. Sonra yeni gelen Piper skini'ni almak istedim ama 60 elmas yetmiyordu. Play Store'da dolar kuru yüksek olduğundan, elmas fiyatları benim için çok pahalı. Bu yüzden birkaç üçüncü parti site araştırdım ve uygun fiyatlara elmas buldum. Ancak Supercell'in üçüncü parti sitelerden elmas alım-satımına müsaade etmediğini duymuştum, bu yüzden hesabıma bir şey olur diye şüpheliyim. Eğer üçüncü parti sitelerden elmas almanın sakıncası yoksa, sizden ricam bildiğiniz güvenilir siteleri bana söylemeniz.

Her siteden değil siz güvenmiyorsanız Supercell Store'dan alabilirsiniz. Ayrıca Supercell Store'dan alırsanız ekstra ödüller veriyor.

Supercell ile play stora arasında sadece vergi yüzünden 20-30 Cent'lik fark var. Hem de ekstra ödüller içerisinde de sadece 25 elmas değerli ona da ulaşmak için 3000'den fazla puan istiyor yani değmez. Ama bu sitenin güvenli olduğundan eminseniz buradan alacağım.

Supercell ile play stora arasında sadece vergi yüzünden 20-30 Cent'lik fark var. Hem de ekstra ödüller içerisinde de sadece 25 elmas değerli ona da ulaşmak için 3000'den fazla puan istiyor yani değmez. Ama bu sitenin güvenli olduğundan eminseniz buradan alacağım.

Benim bildiğim güvenli bakiye yüklüyosunuz oyun içi ID nizi giriyosunuz birkaç dk içinde yatıyor hesabınıza.