Hocam açıkçası oyunu en son 1 yıl önce oynamıştım arada girip bakıyorum ama artık o kadar sıktı ki hiç girmiyorum bile eskiden en azından canım çok sıkkınsa neler var neler yok diyerek oyuna girip bakıyordum artık o gereksinimi bile duymuyorum benim için oyunun en iyi zamanları 2018-2020'ydi kutu vardı brawl Pass bile yoktu çok samimi bir klanımız vardı her gün oynardık ama artık sarmıyor P2W oldu.
2018 yılında mı başladın? Ben 2020 yılında başladım. En iyi zamanlar o zamanlardı. Kutular kaldırılınca heyecan bitti. Mega kutudan 6 tıklama hakkı verince karakter çıktığı zamanlar... 2022 sonrası oynamadım.
Collette geldiğinde bırakmıştım kutulardan karakter çıkmıyor diye.
Çok iyi hatırlarım. Collette geldiği brawl pass sezonunda 2 efsanevi birden çıkarmıştım. Eskiler eskiden güzeldi...

Şu an parasız açılan 98 karakterin hepsi var. 33 bin civarında kupa var dereceli kısmında da Elmas 2 veya 3'üm. Hala vakit geçirmek için iyi oyunlardan biri. Günlük görevleri yapıyorum birkaç da dereceli girip çıkıyorum. Oynayanların yaşı evet çok düşük. Üstünde 10 tane taş varken çekilmeyip karşıya dalanlar var. Bir de şikayet sisteminin sadece derecelide olması kötü. Sonunda ödül var ama adam hareketsiz kalıyor geziniyor şikayet edemiyorsun.

Oyun bayağı bir besliyor oyuncuyu. Geçen girdim ve 4 günde 40 el hesaplaşma oynayarak Pass'i bitirdim. Açtığım kutuların yarısından karakter veya kostüm çıktı. Oyuncularda azalma var sanırım.

Son düzenleme:
Oyun bayağı bir besliyor oyuncuyu. Geçen girdim ve 4 günde 40 el hesaplaşma oynayarak Pass'i bitirdim. Açtığım kutuların yarısından karakter veya kostüm çıktı. Oyuncularda azalma var sanırım
Gerçekten de besliyor oyuncuyu. Eskiden kupa kasmak daha zordu, 1 galibiyette 8 kupa geliyordu. Şimdi win-streak denilen şeyle bir maçta 12 kupa geliyor. Oynamıyorum bu nedenle yanlış biliyor olabilirim. Pass'ta 70 kademe vardı eskiden, sonra 50 kademeye düşürüldü.
Supercell oyunları çöp direk yüzüne bile bakılmaz.
Supercell oyunları ilk zamanlarda iyi, sonrasında güncelleme gele gele kötü oluyor. CoC ve Clash Royale'da öyle.

Bi 30 dakika önce çıktım, toplu oynanmadıkça sarmıyor beni. 2020'den beri oynuyordum 2022'nin sonlarına doğru ciddili oynamayı bıraktım. Telefonumda yüklü duruyor o kadar.

Oynarken sinir etmekten başka bir şeye yaramıyor oyun. Eskiden girerdik eğlencesine, yenilsek bile zevk alırdık oyundan. O kadar çok şey getirdiler ki, yok buffy yok hiperşarj falan, para yatırmadan oyunu oynamak imkansız şu an yeni oyuncular için. Benim hesap 2019'dan kalma, arada oynuyorum hala. Ondan dolayı tüm karakterler, çoğu buffy, hiperşarj, yıldız güçleri falan var ama asla sarmıyor. 100 tane karakter var, oyun içinde dönen belli başlı 20 karakter vardır. Şu an oynanmayan karakterler, Supercell'in yeni getirdiğinde parayla satıp aşırı güçlü, oyunun dengesini bozan karakterler olup 1-2 hafta sonra ağır nerf yiyen karakterlerdir. Yaş kitlesinden bahsetmiyorum bile; 70K altı çoluk çocuk kaynıyor (70K gözünüze büyük gelmesin, geçen ay gelen sistemle kupa kasmak aşırı basit, her karakter rahatlıkla bin kupa yapılabiliyor, öyle düşünün. Veletler bu oyunu deli gibi oynuyor)

eskiden kasa açma işi vardı baya heyecanlı oluyordu o kalktığından beri eski keyfi yok bir de oyun hileden geçilmiyor elmas hilesi yapan var, bug kullanan var, botla kupa kasan var, her cinsten bulmak mümkün yani :D ben sadece brawlbombom kod çekiyorum arada eğer full hileli arıyorsan nullbrawl'ı dene