Kasalar oyundan 2022 yılında kaldırıldığınan beri 4 yıldır oynamıyorum. Şu an oynayan var mı? Son durumu nasıl? En son oynadığımda 5 efsanevi vardı oyunda. 60 civarı tam hatırlamıyom o kadar karakter vardı toplam.
Detaylar
Kim cevapladı?YASEDEM
Deneyimli
Eylül’de oynamayı bıraktım ama bırakmadan önce 5 yaşındaki çocuklar topluluğuydu. Her maç takımdaki biri afk bot oluyordu. Kitleside aşırı toksikti. Mesela nakavt oynuyorsunuz, bütün killeri siz alsanız bile bir kez ölürseniz dislike spamlıyorlar. Şimdiki sezonda Mega kutu gelmiş. Kuzenim bana açtırdı 9 yazıyor hiçbir şey vermiyor. Yani uzun lafın kısası eskiden verdiği zevkin yarısını bile vermiyor, sadece sizi sinirlendiriyor.Kasalar oyundan 2022 yılında kaldırıldığınan beri 4 yıldır oynamıyorum. Şu an oynayan var mı? Son durumu nasıl?
Hatırlar mısın eskiden savaş topunda kendi kalesine gol atanlar vardı. Sonra kalkmıştı. Sen hangi zamanlarda oynadın. Ben 2020-22 civarında.Eylül’de oynamayı bıraktım ama bırakmadan önce 5 yaşındaki çocuklar topluluğuydu. Her maç takımdaki biri afk bot oluyordu. Kitleside aşırı toksikti. Mesela nakavt oynuyorsunuz, bütün killeri siz alsanız bile bir kez ölürseniz dislike spamlıyorlar. Şimdiki sezonda Mega kutu gelmiş. Kuzenim bana açtırdı 9 yazıyor hiçbir şey vermiyor. Yani uzun lafın kısası eskiden verdiği zevkin yarısını bile vermiyor, sadece sizi sinirlendiriyor.
- Makaleler
- 62
Saçma sapan haritalar, saçma sapan etkinlikler, 100 küsür karakter falan var. Oynamayın boş verin. Boşa vakit kaybı.
YASEDEM
Deneyimli
Ben oyuna başladığımda brawl pass yeni gelmiştiHatırlar mısın eskiden savaş topunda kendi kalesine gol atanlar vardı. Sonra kalkmıştı. Sen hangi zamanlarda oynadın. Ben 2020-22 civarında.
Şans faktörü kalkınca eğlencesi kalmadı.Saçma sapan haritalar, saçma sapan etkinlikler, 100 küsür karakter falan var. Oynamayın boş verin. Boşa vakit kaybı.
Yani 2020 yılında.
2
29422
Ziyaretçi
İyice LoL gibi oldu oyun yüz karakter ne ya?
ArdaReis_00
Uzman
Kasalar oyundan 2022 yılında kaldırıldığınan beri 4 yıldır oynamıyorum. Şu an oynayan var mı? Son durumu nasıl? En son oynadığımda 5 efsanevi vardı oyunda. 60 civarı tam hatırlamıyorum o kadar karakter vardı toplam.
Hocam açıkçası oyunu en son 1 yıl önce oynamıştım arada girip bakıyorum ama artık o kadar sıktı ki hiç girmiyorum bile eskiden en azından canım çok sıkkınsa neler var neler yok diyerek oyuna girip bakıyordum artık o gereksinimi bile duymuyorum benim için oyunun en iyi zamanları 2018-2020'ydi kutu vardı brawl Pass bile yoktu çok samimi bir klanımız vardı her gün oynardık ama artık sarmıyor P2W oldu.
Collette geldiğinde bırakmıştım kutulardan karakter çıkmıyor diye.Kasalar oyundan 2022 yılında kaldırıldığınan beri 4 yıldır oynamıyorum. Şu an oynayan var mı? Son durumu nasıl? En son oynadığımda 5 efsanevi vardı oyunda. 60 civarı tam hatırlamıyom o kadar karakter vardı toplam.