Eskiden kasa açma işi vardı bayağı heyecanlı oluyordu o kalktığından beri eski keyfi yok bir de oyun hileden geçilmiyor elmas hilesi yapan var, bug kullanan var, botla kupa kasan var, her cinsten bulmak mümkün yani :D ben sadece brawlbombom kod çekiyorum arada eğer Full hileli arıyorsan nullbrawl'ı dene

Diğer saydıkların var da elmas hilesi yok hocam. Supercell oyunlarında her konuda bug olur ama mevzu paraysa asla olmaz😅

Zaman oldurmek icin oynamaya basladim tekrar. Yaklasik 1 aydir oynuyorum ve 1 ayda 8000 kupa kastim. Karakterleri 1000 kupa yapmak asiri kolay olmus gece can sikintisindan Chester adinda yeni cikan bi efsaneviyi 1000 kupa yaptim. Genel olarak tum Supercell oyunlari suan eskiye gore daha basit. Oynanmalari dustugu icin boyle yaptiklarini dusunuyorum. Vakit oldurmek icin oynanabilcegini dusunuyorum ve karakter cikarmak cok kolay her yerden yeni bi karakter cikiyor. Ayrica oyunda o kadar cok karakter(102) var ki bazisini 1 aydir oynuyor olmama ragmen ilk kez goruyorum ve sahip oldugum karakterlerin ozelliklerini unutuyorum.