Eskiden kasa açma işi vardı bayağı heyecanlı oluyordu o kalktığından beri eski keyfi yok bir de oyun hileden geçilmiyor elmas hilesi yapan var, bug kullanan var, botla kupa kasan var, her cinsten bulmak mümkün yani :D ben sadece brawlbombom kod çekiyorum arada eğer Full hileli arıyorsan nullbrawl'ı dene

Diğer saydıkların var da elmas hilesi yok hocam. Supercell oyunlarında her konuda bug olur ama mevzu paraysa asla olmaz😅

Zaman öldürmek için oynamaya başladım tekrar. Yaklaşık 1 aydır oynuyorum ve 1 ayda 8000 kupa kastım. Karakterleri 1000 kupa yapmak aşırı kolay olmuş, gece can sıkıntısından Chester adında yeni çıkan bir efsaneviyi 1000 kupa yaptım. Genel olarak tüm Supercell oyunları şu an eskiye göre daha basit.

Oynanmaları düştüğü için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Vakit öldürmek için oynanabileceğini düşünüyorum ve karakter çıkarmak çok kolay, her yerden yeni bir karakter çıkıyor. Ayrıca oyunda o kadar çok karakter (102) var ki bazısını 1 aydır oynuyor olmama rağmen ilk kez görüyorum ve sahip olduğum karakterlerin özelliklerini unutuyorum.