İddia 3 Suriyeli 17 yaşındaki bir kıza tecavüz etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Yazık kız ömrü boyunca kirli hissedecek, bir de yetiştiği toplum dangalaksa iki misli kötü hissedecek.

Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım yine sildim. Neyse. Belirli coğrafyalar hakkında çok radikal düşüncelerim var, o coğrafyaların yaratıkları da sağ olsunlar tasdiklemeye devam ediyorlar beni.

Şu haber başlığındaki abartmaya bak. Bir yerin skandalla falan çalkalandığı yok bu arada, olan olduğuyla kalacak. İster Urfa'da olsun ister İstanbul'un tam ortasında olsun, unutulup gidecek. %52 civarı zaten okeydi ülkeyi alt ırklarla paylaşıp alt insan olmaya, bir %11-%12 kadarı da bu ucubeler hakkında hiç çıtını bile çıkarmıyor, etti sana %64-%65.

Hep böyle konular açılması çok mantıksız sizde biliyorsunuz ki hükümet değişmeden hiçbir şey çözüme kavuşmayacak.

Hep böyle konular açılması çok mantıksız sizde biliyorsunuz ki hükümet değişmeden hiçbir şey çözüme kavuşmayacak.

Ne yani taciz/tecavüz haberlerini paylaşmayalım mı? Halkı da sen bilinçlendirirsin artık.

İfadeler: 995
Hocam paylaşalım ki teşhir olsunlar millet bu mültecilerin ne yaptığını öğrensin öğrenmezse daha çok böyle olaylara yeltenirler nasıl olsa gizleniyoruz hesabı anladınız mı? Gerçi zaten televizyon haber kaynakları hükümetin kanalları olduğu için ortaya çıkarmaya korkuyorlar. Fakat sosyal medya tarafsız olduğu için ortaya çıkarıyor ki halk bilinçlensin @99 arkadaşın dediği gibi.

suriyelilerine başlayacağım artık.

Susup oturalım mı istiyorsun? Bilinçlenmeni sağlıyor böyle haberler

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…