Yazdım yazdım sildim. Yazdım yazdım yine sildim. Neyse. Belirli coğrafyalar hakkında çok radikal düşüncelerim var, o coğrafyaların yaratıkları da sağ olsunlar tasdiklemeye devam ediyorlar beni.

Şu haber başlığındaki abartmaya bak. Bir yerin skandalla falan çalkalandığı yok bu arada, olan olduğuyla kalacak. İster Urfa'da olsun ister İstanbul'un tam ortasında olsun, unutulup gidecek. %52 civarı zaten okeydi ülkeyi alt ırklarla paylaşıp alt insan olmaya, bir %11-%12 kadarı da bu ucubeler hakkında hiç çıtını bile çıkarmıyor, etti sana %64-%65.

Hep böyle konular açılması çok mantıksız sizde biliyorsunuz ki hükümet değişmeden hiçbir şey çözüme kavuşmayacak.

Hep böyle konular açılması çok mantıksız sizde biliyorsunuz ki hükümet değişmeden hiçbir şey çözüme kavuşmayacak.
Hocam paylaşalım ki teşhir olsunlar millet bu mültecilerin ne yaptığını öğrensin öğrenmezse daha çok böyle olaylara yeltenirler nasıl olsa gizleniyoruz hesabı anladınız mı? Gerçi zaten televizyon haber kaynakları hükümetin kanalları olduğu için ortaya çıkarmaya korkuyorlar. Fakat sosyal medya tarafsız olduğu için ortaya çıkarıyor ki halk bilinçlensin @99 arkadaşın dediği gibi.