20 yıl körü sevsen gözü açılırdı, bunlardan bir halt olacağı yok. @GörkemNe yani taciz/tecavüz haberlerini paylaşmayalım mı? Halkı da sen bilinçlendirirsin artık.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Yarına kalmaz unutulup gider olanlar, akşam haberlerine de çıkmaz, hatta haberlere çıkarsa Suriyeli değil "yabancı uyruklu" diye belirtirler.20 yıl körü sevsen gözü açılırdı, bunlardan bir halt olacağı yok. @Görkem
20 yıllık eser, düşük ırklara muamele de çekiyorlar.
healwaysdie
Uzman
Bir şey diyemeyeceğim. Ülkenin geldiği hale bakın? Bu bir değil iki değil her gün yaşanıyor. Önceden de Irak'lı birisi hocamızı vurmuştu. Umarım ülkemiz iyileşir...
Oyunculukgibisi
Becerikli
Irkçı değilim ama böyle suriyeliler hemen imha edilmeli.Eki Görüntüle 52337
Suriyeli 3 şahıs tarafından tecavüze uğrayan 17 yaşındaki genç kız devlet tarafından korumaya alınırken, Suriyeli oldukları ifade edilen 3 genç ve aileleri ile birlikte ortadan kayboldu.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde gerçekleşti, Iddia'lara göre genç kıza inşaat'ta toplanıp tecavüz etmişler.
Siz ne düşünüyorsunuz bu ahlaksız terbiyesiz suriyeliler hakkında hocalarım? Olay'ı hükümetin kapatmaya çalıştığını haber kaynakları çoğalmasın diye gizlediğini düşünmekteyim şahsen. Suriyeliler resmen 1. vatandaş gözüyle bakılıyor ki böyle önlemler alıyorlar yazık bu sapıkları gizlemeye çalışmayın ey sayın hükümet!
Haber kaynağı;
![]()
3 Suriyeli 17 yaşındaki kıza inşaatta tecavüz etti
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde skandal bir iddia gündeme geldi. 3 Suriyeli erkeğin inşaatta 17 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği ileri sürüldü.www.turkhabergazetesi.com
![]()
Bütün şehir bu skandalla çalkalanıyor! 3 Suriyeli 17 yaşındaki kıza inşaatta tecavüz etti
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde skandal bir iddia gündeme geldi. 3 Suriyeli erkeğin inşaatta 17 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği ileri sürüldü.www.yenicaggazetesi.com.tr
Irkçı değilim ama böyle suriyeliler hemen imha edilmeli.
Ben ırkçıyım ülkemde Arap Suriyeli Afgan istemiyorum.
healwaysdie
Uzman
Böylelerine ırkçı olduğum söylenebilir.Ülkeme katkısı varsa kalsın,ülkeme nargile içmeye kızlara tecavüz etmeye geldilerse gitsinler.Ben ırkçıyım ülkemde Arap Suriyeli Afgan istemiyorum.