Mr. Soprano

Yetkin
Sorum başlıktaki gibi. Bizim için peşin fiyatına 6 taksit gibi bir seçenek olması zorunlu. 4060 da olursa çok daha güzel olur tabii. Bu laptopu görmüştüm ama fikrinizi merak ediyorum. Farklı önerilere açığız.

Atılan model iyidir, alabilirsiniz. Daha iyi panelli ve işlemcili versiyonunu almak bence daha mantıklı ama bütçe yoksa elden bir şey gelmez. Ekstra RAM yükseltmesi yapın alttaki cihaz alınacaksa.
Bütçe artırabilirseniz bunu almanızı tavisye ederim, Maximum ile peşin fiyatına 9 taksit var. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85HX5GW?tag=akakceprime-21&psc=1
Yok derseniz de attığınız da güzeldir, alabilirsiniz.
Termal limitleri çok kötü alınmaz.

Atılan model iyidir, alabilirsiniz. Daha iyi panelli ve işlemcili versiyonunu almak bence daha mantıklı ama bütçe yoksa elden bir şey gelmez. Ekstra RAM yükseltmesi yapın alttaki cihaz alınacaksa.

Teşekkürler, değerlendireceğim.

Bütçe artırabilirseniz bunu almanızı tavisye ederim, Maximum ile peşin fiyatına 9 taksit var. Amazon.com.tr
Yok derseniz de attığınız da güzeldir, alabilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Benim konuda attığım laptop kaç watt acaba bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Umarım memnun kalırım. Teşekkür ederim ilginize. 512 GB olması kısa vadede sorun yaratır mı? Yani hemen alır almaz bir de SSD takmama gerek var mı ki?

Size bağlı indireceğiniz oyunları veya programları bilemem ama genel olarak sınırda bir depolama birimi artik 1 TB standart haline geldi. Biraz idare edersiniz sonradan yükseltirsiniz.